Κρήτη: Αφόπλισε τον πατέρα του λίγο πριν πυροβολήσει τη μητέρα του – Της είχε στήσει καρτέρι
Ο 84χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, το Σάββατο, και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Παρ’ ολίγον τραγωδία χθες στο Ηράκλειο της Κρήτης με «πρωταγωνιστή» έναν 84χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι απείλησε να σκοτώσει την διαστάσει σύζυγό του, 61 ετών κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο.
Όπως ανέφερε στην αστυνομία, έντρομη η γυναίκα, ο εν διαστάσει σύζυγός της την περίμενε έξω από το σπίτι της, όπου και την απείλησε, ενώ τη σημάδεψε με το όπλο.
Την έσωσε ο γιος της
Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τί θα είχε συμβεί εάν δεν έμπαινε στη μέση ο 35χρονος γιος τους, ο οποίος αφόπλισε τον ηλικιωμένο και αποφύγαμε τα χειρότερα
Ο 84χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, το Σάββατο, και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Παραπέμφθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.
Μέχρι τότε, ο 84χρονος παραμένει υπό κράτηση.
- Πώς μπορούν να παραχθούν περισσότερα τρόφιμα – Μια έξυπνη ιδέα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σούπερ επένδυση Νο 2
- Starlink: Δωρεάν πρόσβαση στο Ιράν προσφέρει ο Μασκ
- Με αιχμές για κακή οικονομική διαχείριση το μέιλ του Συλλόγου για την παραίτηση Καρυστιανού – Ζητά επιστροφή τραπεζικών καρτών
- Ρωσικά «μυστήρια» στην Κύπρο
- Ινδία: Επιχείρηση εντοπισμού άγριου ελέφαντα που έχει σκοτώσει τουλάχιστον 20 ανθρώπους από την αρχή της χρονιάς
