Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κικίλιας: Υποτιμητικό και προσβλητικό το «υπουργός-μπασκετμπολίστας»

Κικίλιας: Υποτιμητικό και προσβλητικό το «υπουργός-μπασκετμπολίστας»

Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας η νέα γενιά μάς αποστρέφεται λέγοντας «όλοι ίδιοι είστε», υποστήριξε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, για τον χαρακτηρισμό «μπασκετμπολίστας-υπουργός» που χρησιμοποίησε για το πρόσωπό του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, το πρωί της Παρασκευής.

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι πρόκειται για «υποτιμητικό και προσβλητικό» χαρακτηρισμό από τον «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή του ραδιοφώνου», Μπάμπη Παπαδημητρίου.

«Προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς»

«Είμαι διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός», σημείωσε ο υπουργός. «Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι άλλων που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους».

Συνεχίζοντας ο κ. Κικίλιας είπε για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι «προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα παιδιά σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο φέρνουν κάποια επιτυχία».

«Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν από το εξωτερικό με το brain gain, αυτούς που τους ζητάμε να ψηφίσουν. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδία μας αποστρέφονται και λένε ‘όλοι οι ίδιοι είστε’», κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024