Την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 69 ετών άφησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Πεπόνης, με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια.
Ο εκλιπών γεννήθηκε στη Βρυσούλα Πρεβέζης το 1954. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών, εισήχθη στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, από όπου και αποφοίτησε.
Σε ηλικία 69 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος Γιώργος Πεπόνης, προδομένος από την καρδιά του
Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «Αυριανή», το 1981, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Γεωργίας. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «Η Γνώμη» και από το 1985 στην εφημερίδα «Κέρδος», καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εμπορίου. Παράλληλα εργάστηκε και στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ.
Υπήρξε ένας καταρτισμένος οικονομικός συντάκτης με γνώσεις και εμπειρία. Διετέλεσε για πάρα πολλά χρόνια εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» αλλά και στο Υπουργείο. Ήταν άνθρωπος σοβαρός, σεμνός με αρχές και άποψη. Οι σχέσεις του με τους συναδέλφους ήταν πάντοτε άριστες, βασισμένες σε αμοιβαία εκτίμηση και γνώση ότι ο Γιώργος θα έδινε πάντοτε τη μάχη για τον σεβασμό όλων των εργασιακών δικαιωμάτων τους.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται τους οικείους του. Για τον τόπο και τον χρόνο της κηδείας του θα εκδοθεί νεώτερη ανακοίνωση», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων