Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νανά Μούσχουρη: Στην Ελλάδα για το νέο cd

Νανά Μούσχουρη: Στην Ελλάδα για το νέο cd

Το Nana Mouschouri - Radio Days παρουσιάστηκε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, με την διάσημη ερμηνεύτρια να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη.

«Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει, γιατί ήμουν μια μικρή κοπέλα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην χώρα μας, την Ελλάδα και δεν ξέρω γιατί έφυγα έξω, αλλά ακολούθησα έναν δρόμο, αυτό της μουσικής, η οποία με έσπρωξε να πάω. Και όλο αυτό με έκανε να έχω πάρα πολλούς φίλους στην Ευρώπη και είμαι πολύ ευγνώμων για τις φιλίες που κρατώ», δήλωσε συγκινημένη η Νάνα Μούσχουρη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στο Στούντιο C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στο Ραδιομέγαρο.

Υπογράφοντας το cd

24 ανέκδοτες ηχογραφήσεις

Το CD περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική των Μίμη Πλέσσα, Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Τάκη Μωράκη, Μιχάλη Σουγιούλ, Νίκυ Γιάκοβλεφ, Κώστα Κλάββα και στίχους των Κώστα Πρετεντέρη, Γιώργου Οικονομίδη, Πυθαγόρα, Κώστα Κοφινιώτη κ.ά. Τραγούδια, δηλαδή, κορυφαίων συνθετών και στιχουργών του ελαφρού ρεπερτορίου, αλλά και ορισμένων δημιουργών που δεν περιμένει να ακούσει κανείς από τη Νάνα Μούσχουρη, όπως του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Κυκλοφορεί σε διπλό cd και διπλό βινύλιο

Στη συνέντευξη τύπου

Με τον Μίμη Πλέσσα

Σύμφωνα με την διευθύνουσα σύμβουλο της MINOS EMI/UNIVERSAL, Μαργαρίτα Μάτσα, το διπλό αυτό album από κυκλοφορεί σε δεκάδες χώρες, ενώ το βινύλιο θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία, στη Γερμανία και βέβαια στην Ελλάδα.

Το νέο cd με τίτλο Nana Mouskouri Radio Days

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες στο πλευρό της

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής, όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Κατσαρός και ο Μανώλης Μητσιάς. Η διάσημη τραγουδίστρια, παρά τη μεγάλη της συγκίνηση, δεν σταμάτησε να αστειεύεται και να συνομιλεί με το κοινό. Διηγήθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, λέγοντας ότι ήταν τυχερή, καθώς, όταν έφυγε από την Ελλάδα, βρέθηκε με ανθρώπους που τη φρόντισαν.

Παράλληλα σχολιάσε ότι ο κόσμος παλαιότερα τραγουδούσε πιο εύκολα κι έτσι έβγαζε το βάρος που είχε. Παράλληλα, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, συνοδεία πιάνου, το υπέροχο «Χάρτινο το φεγγαράκι», αποκαλύπτοντας ότι της το εμπιστεύθηκε ο Νίκος Γκάτσος, αφού προηγουμένως το είχε ερμηνεύσει η Μελίνα Μερκούρη.

Τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο οποίος στάθηκε συνοδοιπόρος της Νάνας Μούσχουρη στα πρώτα επαγγελματικά βήματά της, ήρθε στο Ραδιομέγαρο για τη συναντήσει και να της ευχηθεί από κοντά «Καλή επιτυχία».

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024