Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η συγκινητική συνάντηση της Νάνας Μούσχουρη και του Μίμη Πλέσσα – Τι σιγοτραγούδησαν

Η συγκινητική συνάντηση της Νάνας Μούσχουρη και του Μίμη Πλέσσα – Τι σιγοτραγούδησαν

Συγκίνηση στο πλαίσιο της παρουσίασης του άλμπουμ «Nana Mousxouri – Radio Days»

Η Νάνα Μούσχουρη βρέθηκε χθες, Τετάρτη στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για την παρουσίαση του άλμπουμ «Nana Mousxouri – Radio Days» με τις πρώτες, νεανικές ηχογραφήσεις της.

Το «παρών» έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής, όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Μανώλης Μητσιάς και φυσικά ο Μίμης Πλέσσας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο οποίος στάθηκε συνοδοιπόρος της Νάνας Μούσχουρη στα πρώτα επαγγελματικά βήματά της, ήρθε στο Ραδιομέγαρο για τη συναντήσει και να της ευχηθεί από κοντά «Καλή επιτυχία».

Η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Ο σπουδαίος συνθέτης έπιασε και φίλησε το χέρι της Νάνας Μούσχουρη και οι δυο τους σιγοψιθύρισαν το τραγούδι: «Το παραθύρι» σε μουσική του Μίμη Πλέσσα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

@charilaospapaioan #μουσχουρη#ελλαδα #πλεσσας #κυπρος #love #αγαπη #nanamouskouri ♬ πρωτότυπος ήχος – Charilaos Papaioannou

24 ανέκδοτες ηχογραφήσεις

Το CD περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική των Μίμη Πλέσσα, Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Τάκη Μωράκη, Μιχάλη Σουγιούλ, Νίκυ Γιάκοβλεφ, Κώστα Κλάββα και στίχους των Κώστα Πρετεντέρη, Γιώργου Οικονομίδη, Πυθαγόρα, Κώστα Κοφινιώτη κ.ά. Τραγούδια, δηλαδή, κορυφαίων συνθετών και στιχουργών του ελαφρού ρεπερτορίου, αλλά και ορισμένων δημιουργών που δεν περιμένει να ακούσει κανείς από τη Νάνα Μούσχουρη, όπως του Σταύρου Κουγιουμτζή.

«Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει, γιατί ήμουν μια μικρή κοπέλα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην χώρα μας, την Ελλάδα και δεν ξέρω γιατί έφυγα έξω, αλλά ακολούθησα έναν δρόμο, αυτό της μουσικής, η οποία με έσπρωξε να πάω. Και όλο αυτό με έκανε να έχω πάρα πολλούς φίλους στην Ευρώπη και είμαι πολύ ευγνώμων για τις φιλίες που κρατώ», δήλωσε συγκινημένη η Νάνα Μούσχουρη κατά τη χθεσινή παρουσίαση.

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024