Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Tik Toker Πέγκυ Θεολόγη μιλά για το bullying που δέχεται στα social media

Η Tik Toker Πέγκυ Θεολόγη μιλά για το bullying που δέχεται στα social media

Η Tik Toker Πέγκυ Θεολόγη μιλά για το bullying που δέχεται στα social media, αποκαλύπτοντας πως ξεκίνησαν για εκείνη όλα στο Tik Tok.

Το plus size model και Tik Toker Πέγκυ Θεολόγη μίλα στο «Πάμε Δανάη» για το bullying που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή Tik Toker Πέγκυ Θεολόγη μίλησε για την ενασχόλησή της με την πλατφόρμα.

Διαλέγω ποιά κομμάτια της ζωής μου θέλω να δείξω στο Tik Tok. Όταν έπρεπε να μιλήσω για τον χωρισμό ένιωσα ότι πνίγομαι, άλλα λέω «πρέπει πάλι να μιλήσεις με ειλικρίνεια, όπως τόσο καιρό. Κάπου ξεφεύγουν τα πράγματα στο Tik Tok και είναι άσχημο αυτό

«Η ενασχόληση με το Tik Tok ήρθε εντελώς «μονή της». Άνοιξα τον λογαριασμό μου στον covid. Πρόπερσι άνοιξα ξανά το λογαριασμό, μου έδειξαν αγάπη και ήρθε η εξέλιξη μόνη της.

Διαλέγω ποιά κομμάτια της ζωής μου θέλω να δείξω στο Tik Tok. Όταν έπρεπε να μιλήσω για τον χωρισμό ένιωσα ότι πνίγομαι, άλλα λέω «πρέπει πάλι να μιλήσεις με ειλικρίνεια, όπως τόσο καιρό. Κάπου ξεφεύγουν τα πράγματα στο Tik Tok και είναι άσχημο αυτό», είπε αρχικά η Πέγκυ Θεολόγη.

«Δεν λένε απλά τη γνώμη τους, προσβάλλουν»

Για το bullying που έχει δεχθεί αποκάλυψε πως, «μου λένε διάφορα για το σώμα μου, για τα μαλλιά μου, για τα νύχια μου. Δεν λένε απλά τη γνώμη τους, προσβάλλουν.

Θα έπρεπε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο άλλος. Δεν μπορούν να δεχθούν ότι μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά μπορεί να είναι θηλυκά ντυμένη. Κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν νούμερα και «λάμψη». Αφού μπορώ, πάρτε».

«Με εμπιστεύονται πάρα πολλές εταιρείες να διαφημίσω τα προϊόντα τους. Οι προτάσεις έρχονται η μία μετά την άλλη», τόνισε κλείνοντας για την επαγγελματική εξέλιξη που έχει μέσα από την ενασχόλησή της με τα social media.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024