Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς δεν χρωστάμε ένα δισ. ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς δεν χρωστάμε ένα δισ. ευρώ

Είναι το μόνο «νοικοκυρεμένο» κόμμα που δεν χρωστά στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες, λένε πηγές προσκείμενες στην Κουμουνδούρου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που δεν χρωστά στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες, είναι ένα κόμμα ‘νοικοκυρεμένο’, που καταβάλλει εγκαίρως τους μισθούς στους υπαλλήλους του, ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιόδους, όπως αυτή των τελευταίων μηνών», είναι η απάντηση στο δημοσίευμα των Παραπολιτικών ότι«ο νέος πρόεδρος του κόμματος βρήκε άδεια ταμεία και πιέζεται να προχωρήσει σε περικοπές», σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην Κουμουνδούρου.

«Δεν μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που μαζί οφείλουν στις τράπεζες σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ, αν και αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία ωστόσο επιδεικνύουν υπερευαισθησία για την οικονομική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

«Τους τελευταίους μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχε στις δύο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις και αμέσως μετά διεκπεραίωσε δύο εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες πανελλαδικής κλίμακας, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικονομικές του δυνατότητες και όλα είναι στο φως. Άραγε, πώς διεξήγαγε η ΝΔ την προεκλογική εκστρατεία της στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, όταν το σύνολο της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούται παρακρατείται έναντι των οφειλών της προς τις τράπεζες;» αναρωτιούνται από την Κουμουνδρούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πορεύεται με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, από την οποία αντλεί τη δύναμή του. Θα συνεχίσει να συνομιλεί αδιαμεσολάβητα με την κοινωνία με όρους δημοκρατίας και διαφάνειας, με καθαρές κουβέντες και, κυρίως, με μηδενική ανοχή απέναντι στην αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, χωρίς να τον πτοούν φανταστικά αφηγήματα μικροκομματικής σκοπιμότητας» λένε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024