Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αξίζουν τελικά οι smart λάμπες LED;

Αξίζουν τελικά οι smart λάμπες LED;

Σκέφτεστε να κάνετε την μετάβαση στις smart λάμπες LED; Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Εάν σκέφτεστε να μπείτε στον κόσμο των έξυπνων συσκευών, τότε πιθανότατα να θέλετε να ξεκινήσετε από τις smart λάμπες LED. Πρόκειται για έξυπνα και ανέξοδα gadget, που μπορείτε να τα ενσωματώσετε με απλά βήματα στο σπίτι σας ώστε να προσφέρουν άνεση, ευκολία και μέγιστη λειτουργικότητα στην καθημερινότητά σας.

Μπορείτε να τις βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε λάμπες LED ενώ θα τις παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τις παραλάβετε σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 4.500.000+ προϊόντα.

Πώς λειτουργούν οι λάμπες LED;

Οι έξυπνες λάμπες LED σάς επιτρέπουν να ελέγχετε εξ αποστάσεως το φως στο σπίτι μέσω Bluetooth ή/και Wi-Fi.

Μόλις συνδεθεί ο λαμπτήρας στο smartphone σας, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ή να τον απενεργοποιήσετε μέσω της εφαρμογής και οι περισσότερες έξυπνες λάμπες μπορούν επίσης να ελέγχονται μέσω φωνητικών εντολών μέσω ψηφιακών βοηθών όπως η Alexa ή ο Βοηθός Google.

Επιπλέον, εάν το φωτιστικό είναι συνδεδεμένο σε έναν διακόπτη στο σπίτι σας, μπορείτε επίσης να το ελέγξετε με τον παλιομοδίτικο τρόπο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν.

Πολλές έξυπνες λάμπες σας επιτρέπουν να αλλάξετε το χρώμα του φωτός, επιλέγοντας από δεκάδες διαφορετικές αποχρώσεις. Ακόμα και οι λευκές γενικά προσφέρουν πολλές αποχρώσεις φωτός που ταιριάζουν στον χώρο σας.

Επιπλέον, υπάρχουν έξυπνες λάμπες που προσφέρουν λειτουργίες όπως η «Λειτουργία Διακοπών», όπου όπου ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται τυχαία κατά τη διάρκεια της ημέρας για να φαίνεται ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι.

Αν ψάχνετε για έναν γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να κάνετε το σπίτι σας πιο… έξυπνο, οι έξυπνες λάμπες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όχι όμως και η μοναδική.

Πώς λειτουργούν οι ταινίες LED;

Οι ταινίες LED έχουν αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις φωτισμού για το σπίτι. Πρόκειται για μια ευρεία κατηγορία που περιλαμβάνει όλους τους διαφορετικούς τύπους ταινιών.

Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να την χρησιμοποιήσετε, μπορεί να χρειαστείτε έναν τύπο έναντι του άλλου. Για παράδειγμα, οι ταινίες LED IP65 είναι πιο κατάλληλες για εξωτερικούς και υγρούς χώρους, καθώς διαθέτουν προστατευτικό κάλυμμα που τις καθιστά αδιάβροχες.

Εξίσου σημαντικό είναι να εξετάσετε και τον αριθμό των LED κατά μήκος της ταινίας. Για πιο φωτεινή απόδοση και υψηλότερη ποιότητα φωτισμού, θα πρέπει να αναζητήσετε ταινίες με μεγαλύτερο αριθμό LED ανά μέτρο. Εάν τα LED απέχουν πολύ μεταξύ τους κατά μήκος των λωρίδων μπορεί να μην δίνουν την επιθυμητή καθαρή, σταθερή γραμμή φωτός.

Καθώς η τεχνολογία LED συνεχίζει να βελτιώνεται, οι ταινίες LED εξελίσσονται και έχουν ακόμα πιο… φωτεινές δυνατότητες. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι ταινίες θα είναι εξαιρετικά φωτεινές… σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να μην θέλετε καν το φως να είναι τόσο δυνατό. Ένα παράδειγμα αυτού είναι ο φωτισμός έμφασης μέσα σε ένα ράφι.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024