
Τζένιφερ Άνιστον: «Μόνο η ιδέα ότι θα τον χάσουμε…»
Η διάσημη ηθοποιός στάθηκε πολλές φορές στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απεξάρτησης από το αλκοόλ.
Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο διαδίκτυο, από την εποχή του 2004 που παρουσιάζει την Τζένιφερ Άνιστον να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς μιλάει για τον εθισμό του Μάθιου Πέρι στο αλκοόλ και τα χάπια.
Η ιδιαίτερη σχέση τους
«Αγωνίστηκε», είπε η πρώην συμπρωταγωνίστρια του και σύμφωνα με την Page Six πρόσθεσε πως «δεν το ξέραμε. Δεν ήμασταν εξοπλισμένοι για να το αντιμετωπίσουμε. Κανείς δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτό.
«Μόνο η ιδέα ότι θα τον χάσουμε…», είπε στη συνέχεια, σκουπίζοντας τα δάκρυα της.
Σημειώνεται, ότι ο Μάθιου Πέρι πάλεψε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας κωμικής σειράς Friends, παραδεχόμενος αργότερα ότι κάποια στιγμή έπινε ένα λίτρο βότκας και 55 Vicodin την ημέρα.

- Φωταγωγήθηκε ο Βράχος της Μονεμβασιάς
- Ο Μοντέρο αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να πάει στον Ολυμπιακό
- Καλλιθέα: Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Χτυπούσε επί 1,5 ώρα την εγκυμονούσα σύντροφό του, έχασε το έμβρυο
- Πέθανε ο Τζων Τίκης – Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του
- Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά στην περιοχή Ανθόφυτο – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα
- Σύρος: Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν με μαχαίρι και καλυμμένα χαρακτηριστικά τη 42χρονη που δολοφονήθηκε




