Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Rolls-Royce Ghost όπως δεν την έχουμε συνηθίσει

Η Rolls-Royce Ghost όπως δεν την έχουμε συνηθίσει

Μια βρετανική φίρμα aftermarket εξοπλισμού επέλεξε μια Ghost ως μέσο επίδειξης της δουλειάς της στην φετινή SEMA

Tα αυτοκίνητα με το έμβλημα της RR είναι από εκείνα που περιμένει κανείς να συναντήσει λιγότερο σε μια έκθεση SEMA, ωστόσο η φετινή χρονιά της διοργάνωσης αποτελεί την εξαίρεση όχι φυσικά με πρωτοβουλία της ίδιας της βρετανικής φίρμας αλλά της εξίσου βρετανικής αλλά με διαφορετικό προσανατολισμό Urban Automotive.

H παραπάνω φίρμα επιδίδεται σε στυλιστικές και εξοπλιστικές βελτιώσεις μοντέλων και προκειμένου να επιδείξει τις ικανότητές της, επέλεξε ως ιδανικό όχημα την πληθωρική Ghost η οποία υπό το άγγιγμα της Urban Automotive απέκτησε νέου σχεδιασμού μπροστινό προφυλακτήρα με διακριτό splitter, νέο πίσω προφυλακτήρα με εξίσου διακριτό αεροδυναμικό διαχύτη, όλα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Από το ίδιο υλικό κατασκευάζονται και οι αναβατήρες καθώς και το spoiler στο πίσω τμήμα.

Στις αλλαγές συγκαταλέγονται νέα φώτα ημέρας που ενσωματώνονται στα κεντρικά φώτα καθώς και νέες απολήξεις για την εξάτμιση, κατασκευασμένη από πρίσμα αλουμινίου, που ενσωματώνεται στον αεροδυναμικό διαχύτη. Να σημειωθεί ότι υπάρχει η επιλογή και για μια σπορ εξάτμιση, Militek Sport.

Αυτό που επίσης είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει κανείς είναι ο σχεδιασμός των τροχών διάστασης 22 ή 24 ιντσών ο οποίος φέρει την αισθητική υπογραφή της Urban Automotive και την κατασκευαστική της Vossen Wheels με έδρα το Μαϊάμι.

H Ghost δεν είναι η πρώτη RR την οποία επιμελείται η Urban Automotive καθώς κάτι ανάλογο είχε πράξει και με την πιο ευεπίφορη λόγω κατηγορίας και «νεότητας» Cullinan για την ίδια διοργάνωση το 2022.

Όσο για τους λόγους που η βρετανική φίρμα επέλεξε για ακόμα μια φορά μοντέλο της RR για να διαφημίσει την δουλειά του όπως επεσήμανε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Urban Automotive «είναι πραγματικά συναρπαστικό να λανσάρουμε καινούρια προϊόντα στη SEMA. Για εμάς είναι μία από τις βασικές διοργανώσεις της χρονιάς και για αυτό την επιλέξαμε παρουσιάζοντας έτσι τα πακέτα εξοπλισμού μας, σε ένα τεράστιο κοινό».

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024