Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
PS5: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε το Marvel's Spider-Man 2

PS5: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε το Marvel’s Spider-Man 2

Τι να περιμένετε από το συναρπαστικό παιχνίδι Marvel's Spider-Man 2 για το Playstation 5.

Tο Marvel’s Spider-Man 2 έχει επίσημα κυκλοφορήσει για το Playstation 5 και οι περισσότεροι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις περιπέτειες των αγαπημένων Peter Parker και Miles Morales. Εάν ακόμα δεν έχετε προλάβει να το πιάσετε στα χέρια σας και χρειάζεστε ένα μικρό «φρεσκάρισμα» όλων όσων έχουν συμβεί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, η Sony έχει φροντίσει για εσάς!

Συγκεκριμένα, έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο μέσα από το επίσημο κανάλι της Playstation στο YouTube. Πρόκειται για ολοκληρωμένο trailer που κάνει μια σύντομη περίληψη της ιστορίας των δύο ηρώων της Marvel. Παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, τα πιο σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στα Marvel’s Spider-Man και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Οι Spider-Men επιστρέφουν

Η διάρκεια του βίντεο είναι περίπου στα 2:30 λεπτά. Σε αυτό θα δείτε σκηνές από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια αλλά και τους δύο χαρακτήρες να μιλούν και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εάν δεν το γνωρίζετε, στην περιγραφή του Marvel’s Spider-Man 2 αναφέρεται: «Οι δύο Spider-Men, Peter Parket και Miles Morales επιστρέφουν για μια νέα συναρπαστική περιπέτεια στο Marvel’s Spider-Man για το PlayStation 5».

Περισσότερα, μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω:

Ένα παιχνίδι αφιερωμένο στην πλοκή

Στο Marvel’s Spider-Man για το PlayStation 5 βλέπουμε τον Peter Parker να αγγίζει την σκοτεινή του πλευρά. Τόσο ο νέος του φίλος, Miles Morales, μαζί με την MJ θα προσπαθήσουν να τον επαναφέρουν, καθώς το Symbiote του Venom τον έχει επηρεάσει βαθύτατα, κάνοντάς τον… ανεξέλεγκτο.

Καταλυτική στην έκβαση της ιστορίας είναι η φιλική σχέση του Peter με τον Harry Osborn. Στο trailer έχουμε ήδη δει μερικές αποκαλύψεις, όπως την επιστροφή παλιών και αγαπημένων προσώπων αλλά και πολλών νέων εντυπωσιακών σκηνικών.

Ο Kraven The Hunter επελαύνει στη Νέα Υόρκη ενώ ο Venom προκαλεί χάος στην πόλη. Μπορεί όμως  ο Peter α μην είναι ο μόνος που θα τον κυριεύσει το Symbiote…

Ανακαλύψτε την συνέχεια στο Marvel’s Spider-Man 2, που μπορείτε να βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε Κονσόλες Next-Gen ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, χάρη στην εγγυημένη και έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για ακόμη περισσότερη δράση στο παιχνίδι σας, επιλέξτε το ασύρματο χειριστήριο DualSense – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition. Εμπνευσμένo από τα Symbiotes με την τελευταία τεχνολογία της Sony είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και με τις τρομερές του αποδόσεις.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε και τα δύο σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 4.500.000+ προϊόντα.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024