ΗΠΑ: Οικογένεια χρεώθηκε 50 δολάρια έξτρα σε εστιατόριο επειδή τα παιδιά τους έκαναν φασαρία
Πρόκειται για το εστιατόριο Toccoa Riverside, το οποίο ονομάζει τη χρέωση αυτή: «προσαύξηση για ενηλίκους».
Φασαρία και φωνές δεν δέχεται ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ, βάζοντας μια επιπλέον χρέωση στους γονείς για να ηρεμήσουν τα άτακτα παιδιά τους. Συγκεκριμένα το Toccoa Riverside ζητά από τους γονείς να πληρώσουν ένα επιπλέον ποσό όταν τα παιδιά τους δεν κάθονται φρόνιμα.
Η χρέωση είναι κρυμμένη στο κάτω μέρος του τιμοκαταλόγου με τον τίτλο «προσαύξηση για ενηλίκους» εξηγώντας ότι «κοστίζει» 3 δολάρια «για τους γονείς που δεν μπορούν να ελέγξουν τα παιδιά τους. Αν δεν υπάρχει σεβασμός δεν υπάρχει εξυπηρέτηση».
Στον τιμοκατάλογο αναφέρεται ως «προσαύξηση για ενηλίκους».

Τιμοκατάλογος
Ορισμένοι από τους πελάτες του εστιατορίου έμαθαν για την ιδιόμορφη χρέωση όταν πήραν τον λογαριασμό. «Ο ιδιοκτήτης ήρθε και μου είπε ότι θα με χρεώσει επιπλέον 50 δολάρια λόγω της συμπεριφοράς των παιδιών μου» έγραψε ο Κάιλ Λάντμαν. «Τα παιδιά μου έβλεπαν tablet μέχρι να φτάσει το φαγητό, έφαγαν το φαγητό τους και η σύζυγός μου τα πήγε έξω ενώ εγώ περίμενα τον λογαριασμό» πρόσθεσε ο ίδιος.
Από την πλευρά της η σύζυγός του Λίντσϊ είπε στο NBC News Today ότι «δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τα παιδιά κάθονταν στο τραπέζι και ήταν πολύ καλά. Θυμάμαι, μάλιστα, ότι είπα κάποια στιγμή “δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλά έχουν συμπεριφερθεί».
Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου
Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου υποστήριξε ότι η χρέωση με τα έξτρα 50 δολάρια μπήκε «γιατί τα παιδιά έκαναν πολύ θόρυβο και έτρεχαν έξω».
«Αν έχεις παιδιά απέφυγε με κάθε τρόπο αυτό το εστιατόριο. Ο αγενής ιδιοκτήτης μας έκανε σκηνή μπροστά σε όλο το εστιατόριο γιατί τα παιδιά μας “έτρεχαν μέσα στον χώρο”. Μας είπε ότι αυτό που μας αξίζει είναι τα Burger King και το Walmart και ότι ήμασταν κακοί γονείς» έγραψε στην κριτική της η Ντάνειλ Χάμπι.
«Εμείς εφαρμόζουμε αυτή την πολιτική εδώ και χρόνια» απάντησε εκπρόσωπος του εστιατορίου στο NBC News.
- Αποχαιρετισμός στη Μαίρη Θεοδωροπούλου
- Ένα εκατομμύριο γυναίκες χάνουν την πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Στην Ευελπίδων ο 76χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό
- Το σπάνιο επίτευγμα από Μέσι και Εμπαπέ με διαφορά δύο ημερών: Έχει συμβεί τέσσερις φορές σε 60 χρόνια (pic, vids)
- Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει η Γέφυρα Μανωλά
- Θεσαλονίκη: Τι λέει η Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση της
- Η επιδημία του Έμπολα στο Κονγκό εξακολουθεί να εξαπλώνεται «αόρατα», σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)















































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442