Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Καθάρισε» με Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Καθάρισε» με Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα

Οι Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα έδωσαν μία πιο άνετη νίκη απ’ ότι λέει το τελικό αποτέλεσμα στον Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) για την 9η αγωνιστική της Super League. Αποχώρησε τραυματίας ο Οντουμπάτζο.

Ο Άρης επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) με τους Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα να «κλέβουν» την παράσταση και να δίνουν μία άνετη νίκη, παρά το σκορ, στην ομάδα τους.

Αρχικά ο Ρώσος που ήταν αρκετά δραστήριος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού άνοιξε το δρόμο προς το τρίποντο με τον Σαμόρα να περνάει στο ματς ως αλλαγή και να δίνει άλλη πνοή στην επίθεση των Θεσσαλονικιών. Ο Οντουμπάτζο αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στον δεξιό του ώμο.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς βρίσκεται στην 6η θέση με 14 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 5 ύστερα από 9 «στροφές» στη Super League.

Το ματς

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τον Βερστράτε να επιχειρεί δύο σουτ στα πρώτα δέκα λεπτά αλλά και τα δύο να μην ανησυχούν τον Κλέιμαν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς ήταν στο 23′. Ο Σουλεϊμάνοφ πάτησε την περιοχή από τα δεξιά, έστρωσε στον Νταρίντα αλλά του σουτ του Τσέχου κατέληξε στα πλάγια δίχτυα του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 34′ ο Οντουμπάτζο αντιμετώπισε πρόβλημα στον δεξιό ώμο με αποτέλεσμα την θέση του να πάρει ο Μοντόγια.

Η επόμενη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους ήρθε στο 37′ με τον Μπράμπετς να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να παραμένει για πολύ ώρα στο ύψος της μικρής περιοχής του ΠΑΣ αλλά τελικά τον Κλέιμαν να μαζεύει.

Το πλάνο της ομάδας του Στάικου ήταν ξεκάθαρα αμυντικό προσπαθώντας να κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί κυρίως από αντεπιθέσεις.

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του δεύτερο ημιχρόνου ο Σουλεϊμάνοφ άνοιξε το σκορ. Ο Φεράρι βγάζει μία γλυκύτατη σέντρα από τα αριστερά με τον Ρώσο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 62΄τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον ΠΑΣ ο οποίος έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Τζίνο έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Βερστράτε με τον Μανούχο να του δείχνει δεύτερη κίτρινα κάρτα με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο Σαμόρα αρχικά στο 66′ και μετά στο 69′ προσπάθησε να διπλασιάσει το προβάδισμα αλλά οι προσπάθειές του κατέληξαν άουτ.

Στο 73΄ο Μενέντεζ που είχε περάσει αλλαγή στο ματς σκόραρε αλλά νωρίτερα στη φάση είχε προηγηθεί χέρι. Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Άρης κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ.

Σε μία φάση διαρκείας ο Νταρίντα επιχειρεί το πρώτο σουτ με τον Κλέιμαν να αντιδράει σωστά. Ο Μενέντεζ δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με τον Σαμόρα να είναι αυτός που τελικά έγραψε το 2-0 με δυνατό σουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μία τελευταία σπουδαία ευκαιρία να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους αλλά του σουτ του Σαμόρα έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι με το αποτέλεσμα 2-0 να είναι και το τελικό.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Φερστρέτε, Κάρλσον, Παναγίδης, Μορόν.

Πας Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Ροσέρο, Τζίνο, Τζίμας, Παμλίδης.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024