ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης τραυματισμού της 16χρονης
Οι δύο τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν το νοσοκομείο του νοσηλεύεται η 16χρονη «έπειτα από το προσωπικό ενδιαφέρον του Στέφανου Κασσελάκη»
Την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης τραυματισμού της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση οι τομεάρχες Υγείας και Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Κώστας Μπάρκας.
Οι δύο βουλευτές και τομεάρχες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνουν ότι επισκέφθηκαν απόψε το γενικό νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας της 16χρονης που τραυματίστηκε μετά την αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο, «έπειτα από το προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη», όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Οι θεράποντες ιατροί μας παρέπεμψαν στην επικείμενη γνωμάτευση της ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση»
Σημειώνουν ότι πριν την επίσκεψη «είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον διοικητή του νοσοκομείου Λευτέρη Μπούλια».
Οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Μπάρκας προσθέτουν ότι «παρουσία της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου, Άννας Μάινα, ο θεράπων ιατρός μας εξέθεσε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη κοπέλα, που σύμφωνα με όσα μας ειπώθηκαν δείχνει να ξεπερνά τον κίνδυνο. Όσον αφορά στην ερώτησή μας για τα αίτια του βαρέος τραυματισμού, οι θεράποντες ιατροί μας παρέπεμψαν στην επικείμενη γνωμάτευση της ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση».
Τέλος, οι βουλευτές και τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εύχονται ταχεία ανάρρωση στη νεαρή ασθενή.
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)



















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442