Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Τα δύο θέματα συζήτησης

Συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Τα δύο θέματα συζήτησης

Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη

Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στην αίθουσα της Γερουσίας, στη Βουλή.

Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη στις 18:00.

Στη συνεδρίαση θα γίνει προετοιμασία των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Στη συζήτηση έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν οι συντονιστές/συντονίστριες και οι αναπληρωτές/αναπληρώτριες των Τμημάτων της Κεντρικής Επιτροπής.

Στη συνεδρίαση θα γίνει προετοιμασία των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εν όψει της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2024 και της συζήτησης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις».

Κασσελάκης σε Κουρέτα: Έκανες έναν άθλο στις περιφερειακές εκλογές, θα είμαστε δίπλα σου

«Έκανες έναν άθλο», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα κατά τη συνάντησή τους το απόγευμα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ΓΕΩΤΕΕ, στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε στον Δημήτρη Κουρέτα πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι δίπλα του σε κάθε βήμα. «Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα γιατί εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη ο οποίος είδε τον χρόνο να παγώνει σε αυτή την περιφέρεια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη με τον Δημήτρη Κουρέτα

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουρέτας μίλησε για την επικράτησή του στις περιφερειακές εκλογές, που είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας πως «πρόκειται για μια σημαντική ανατροπή» και ότι υπάρχουν «μεγάλες ευθύνες» για να αλλάξουν πολλά πράγματα.

«Δεν αρκούν μόνο οι αποζημιώσεις και πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθει»

Ακολούθως ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες. Τόνισε ότι δεν αρκούν μόνο οι αποζημιώσεις και πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια για να μην «ρημάξει» η περιοχή από τη φυγή των νέων.

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης εξήρε το ήθος του Δημήτρη Κουρέτα αντιπαραβάλλοντας τη στάση του με τους «εκβιασμούς των υπουργών της κυβέρνησης».

«Αυτό πρέπει να είναι το ήθος» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας να επισημαίνει πως «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Θέλω πραγματικά να προσφέρω στην περιοχή που ζω».

Sports in

Μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο της Φιορεντίνα για τον τελικό: Πόσα εισιτήρια έχουν διατεθεί

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν 3.000 οπαδούς της Φιορεντίνα στην Αθήνα, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024