Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάμελλος: Ορισμός της βαρβαρότητας η έξωση για χρέος 800 ευρώ

Φάμελλος: Ορισμός της βαρβαρότητας η έξωση για χρέος 800 ευρώ

Ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στη Βουλή, στηλίτευσε το γεγονός ότι 3 πυροσβεστικά χρησιμοποιήθηκαν για την εκκένωση κατοικίας από μονογονεϊκή οικογένεια στα Πατήσια λόγω 800 ευρώ χρέους στα κοινόχρηστα

Συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την τραγική κατάσταση που επικρατεί με τις πυρκαγιές ζήτησε ο Σωκράτης Φάμελλος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ.

«Θεωρεί η κυβέρνηση ότι όλα πάνε καλά; Δεν υπάρχει έκτακτο γεγονός, στο οποίο δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε; Δεν βλέπετε ότι η κοινωνία αγωνιά;», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το ΕΚΑΒ, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι τρία πυροσβεστικά  ότι τρία χρησιμοποιήθηκαν για την εκκένωση κατοικίας από μονογονεϊκή οικογένεια στα Πατήσια, λόγω χρέους 800 ευρώ στα κοινόχρηστα, κάνοντας λόγο για «βαρβαρότητα».

«Είναι συμμέτοχοι στην συγκάλυψη των υποκλοπών…»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών, λέγοντας πως «είναι συμμέτοχοι στην επιχείρηση συγκάλυψης» όσοι υπουργοί ή πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης δεν γνωστοποιούν ότι έλαβαν επιστολή από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεσομένων.

Τέλος, μιλώντας για το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας τόνισε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Αυτή είναι η Ελλάδα 2.0; Να παίρνουμε δανεικούς εργαζόμενους από Ένοπλες Δυνάμεις και Πυροσβεστική για να στελεχώσουμε το ΕΚΑΒ; Αυτός είναι ο εκσυγχρονισμός;».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024