Γιώργος Χριστοδούλου για το «Ναυάγιο»: Ο χαρακτήρας που υποδύομαι βιώνει τα περισσότερα πράγματα κρυφά
Ο ηθοποιός υποδύεται στο «Ναυάγιο» τον δημοσιογράφο Γιώργη Κανελλάκη.
Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» έδωσε ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», όπου υποδύεται τον δημοσιογράφο Γιώργη Κανελλάκη.
«Την ιστορία την γνώριζα και με ενδιέφερε πολύ. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στο «Ναυάγιο» βιώνει τα περισσότερα πράγματα κρυφά. Η δουλειά του ρόλου μου μοιάζει λίγο με το κυνήγι».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την υποκριτική, αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τις κακές συνεργασίες: «Οδηγήθηκα σε αυτό χωρίς να το καταλάβω. Όταν ήρθα σε επαφή με το θέατρο το λάτρεψα. Η εντύπωση που δίνω στις συνεργασίες μου είναι ότι είμαι ψυχρός και απόμακρος. Τις κακές συνεργασίες τις αντιμετώπισα με απόσταση. Στη δουλειά δεν ψάχνω φίλους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».
Ο ηθοποιός για μία περίοδο είχε αποτραβηχτεί από τα social media.
Όπως εξήγησε, «ένα πρωί είπα βαριέμαι… και έκλεισα τα social media. Μετά άνοιξα τα social γιατί έψαχνα μία πρώην κοπέλα μου».
Για τη σύζυγό του, Μαρία, δήλωσε πως συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, ενώ τόνισε πως ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας από πάντα και μόλις αυτό συνέβη ένιωσε να ολοκληρώνεται. «Με είδε ο γιος μου τυχαία στην τηλεόραση και με ρώτησε γιατί κλαίω», είπε.
Για τον εθισμό του με το αλκοόλ αποκάλυψε: «Σε έναν εθισμό τα καμπανάκια χτυπάνε από τους άλλους, το θέμα είναι να τα ακούσεις. Άλλωστε και στα κέντρα απεξάρτησης το πρώτο πράγμα που θεωρείται απαραίτητο είναι να είσαι εσύ έτοιμος», είπε.
Δείτε το απόσπασμα
- Γερμανία: Ένας νεκρός, τέσσερις σοβαρά τραυματίες από έκρηξη υπόγειας διάβασης
- Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται – Τι ισχύει φέτος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Από το American Pie στην Αφρική και το OnlyFans: Η ζωή της Σάνον Ελίζαμπεθ δεν είναι συνηθισμένη
- Τα μετρητά επιστρέφουν και υπάρχει λόγος για αυτό – Το φυσικό χρήμα μπορεί να είναι απαραίτητο
- Δισεκατομμυριούχοι στις ΗΠΑ φτιάχνουν σχολεία… μόνο για τα παιδιά τους
- Ποιες ενέργειές μας περνάνε στον σκύλο το μήνυμα ότι το εξωτερικό περιβάλλον είναι γενικευμένος κίνδυνος
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)



























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442