Γιώργος Χριστοδούλου για το «Ναυάγιο»: Ο χαρακτήρας που υποδύομαι βιώνει τα περισσότερα πράγματα κρυφά
Ο ηθοποιός υποδύεται στο «Ναυάγιο» τον δημοσιογράφο Γιώργη Κανελλάκη.
Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» έδωσε ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», όπου υποδύεται τον δημοσιογράφο Γιώργη Κανελλάκη.
«Την ιστορία την γνώριζα και με ενδιέφερε πολύ. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στο «Ναυάγιο» βιώνει τα περισσότερα πράγματα κρυφά. Η δουλειά του ρόλου μου μοιάζει λίγο με το κυνήγι».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την υποκριτική, αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τις κακές συνεργασίες: «Οδηγήθηκα σε αυτό χωρίς να το καταλάβω. Όταν ήρθα σε επαφή με το θέατρο το λάτρεψα. Η εντύπωση που δίνω στις συνεργασίες μου είναι ότι είμαι ψυχρός και απόμακρος. Τις κακές συνεργασίες τις αντιμετώπισα με απόσταση. Στη δουλειά δεν ψάχνω φίλους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».
Ο ηθοποιός για μία περίοδο είχε αποτραβηχτεί από τα social media.
Όπως εξήγησε, «ένα πρωί είπα βαριέμαι… και έκλεισα τα social media. Μετά άνοιξα τα social γιατί έψαχνα μία πρώην κοπέλα μου».
Για τη σύζυγό του, Μαρία, δήλωσε πως συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, ενώ τόνισε πως ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας από πάντα και μόλις αυτό συνέβη ένιωσε να ολοκληρώνεται. «Με είδε ο γιος μου τυχαία στην τηλεόραση και με ρώτησε γιατί κλαίω», είπε.
Για τον εθισμό του με το αλκοόλ αποκάλυψε: «Σε έναν εθισμό τα καμπανάκια χτυπάνε από τους άλλους, το θέμα είναι να τα ακούσεις. Άλλωστε και στα κέντρα απεξάρτησης το πρώτο πράγμα που θεωρείται απαραίτητο είναι να είσαι εσύ έτοιμος», είπε.
Δείτε το απόσπασμα
- Κύπρος: εξακολουθώ να μην ξεχνώ
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 25χρονος κατηγορούμενος για τη φονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- Το Μαξίμου κάνει γαργάρα τις υποκλοπές και πανηγυρίζει που έχει μόνο 4 υπόδικους βουλευτές…
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου» έρχεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
- ΟΟΣΑ: Πόσο αυξήθηκαν οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Ανεπούλωτες οι πληγές της κρίσης
- Δακτύλιος: Πότε παύει να ισχύει στο κέντρο της Αθήνας για το καλοκαίρι
- Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές τη Δευτέρα σε 15 περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442