Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσίπρας τρώει παϊδάκια όσο οι άλλοι περιμένουν δήλωση που θα σπάει κόκκαλα - Και καλά κάνει

Ο Τσίπρας τρώει παϊδάκια όσο οι άλλοι περιμένουν δήλωση που θα σπάει κόκκαλα – Και καλά κάνει

Σε ταβέρνα στα Πράμαντα Ιωαννίνων ο Αλέξης Τσίπρας - Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη

Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα να είναι «καυτές» και πολλά στελέχη να ζητούν την παρέμβασή του, ο Αλέξης Τσίπρας, όμως, επιμένει να κρατά αποστάσεις από τα εσωκομματικά, χωρίς να παίρνει θέση στις διαφωνίες συντρόφων και πρώην υπουργών του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος, από τότε που ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, έφαγε στην χασαποταβέρνα «Ο Μπούτζας», από τις πιο γνωστές στην περιοχή Πράμαντα των Ιωαννίνων.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook, μέσα από την οποία ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του, ενώ «ανέβασε» και φωτογραφία όπου ποζάρει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση

Επικοινωνιακός και προσιτός ο κ. Τσίπρας δεν αρνήθηκε μια φωτογραφία στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Τσίπρα που επέλεξε το μαγαζί για να δειπνήσει», είναι το μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτηση.

«Πάρε θέση»

Και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας περνάει χαλαρές στιγμές στα Ιωάννινα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνουν δημόσια τις αντιρρήσεις του για την στάση που κρατάει ο πρώην αρχηγός του κόμματος, πιέζοντας τον να πάρει θέση και να τοποθετηθεί για ότι συμβαίνει, αλλά και για ό,τι συνέβη πριν την εκλογή Κασσελάκη.

Δεν μπορεί όμως πάντα να βγάζει το φίδι από την τρύπα ο Τσίπρας, λέει η άλλη άποψη, τη στιγμή μάλιστα που την κρίσιμες ώρες δεν του αναγνωρίστηκε η ικανότητά του αυτή. Όλα αυτά θα έπρεπε όσοι σήμερα ζητούν από τον Τσίπρα σανίδα σωτηρίας, να τα έχουν ζυγίσει τα τελευταία οκτώ χρόνια και ειδικά στις εκλογές το καλοκαίρι. Βασανιστική η σιωπή τους, και φραξιονιστική και επιζήμια για το κόμμα η συμπεριφορά τους όταν κρύβονταν στην διάρκεια των εκλογών και έκαναν σιβυλλικές δηλώσεις μετά την ήττα.

Παράδειγμα ο Δημήτρης Βίτσας, ένας εκ των τεσσάρων στελεχών που παρέπεμψε στο Πειθαρχικό του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στον κ. Τσίπρα, λέγοντας πως «είναι μια συνειδητή επιλογή του να μη μιλήσει αυτή τη στιγμή».

«Τη θεωρώ λάθος. Μου είναι και ανεξήγητη. Δυστυχώς, θα την πληρώσει αυτή την επιλογή και ο ίδιος. Δηλαδή, με την έννοια ότι η πολύ καλή του φήμη θα έχει τρωθεί όσο αυτό καθυστερεί, αλλά είναι δική του επιλογή και δικό του δικαίωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βίτσας.

Βέβαια την ώρα που σχολιάζει και αφήνει αιχμές για τη στάση του πρώην πρωθυπουργού και τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο νυν αρχηγός του ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει παράπονα ότι απογοητεύτηκε από τον κ. Βίτσα γιατί μεταξύ τους άλλα έλεγαν. «Λυπάμαι ιδιαίτερα για τον κ. Βίτσα, με τον οποίο είχα καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμώ» είπε ο κ. Κασσελάκης όταν ανακοίνωσε την απόφασή του για διαγραφή του Δ.Βίτσα, μαζί με τους κ.κ Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη.

Κοινώς καλά κρασιά… συνοδευόμενα με ή χωρίς παϊδάκια.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024