Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθεώθηκαν οι Rolling Stones στο «Μοντζουίκ»

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθεώθηκαν οι Rolling Stones στο «Μοντζουίκ»

Οι Rolling Stones παρακολούθησαν τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Μοντζουίκ» της Βαρκελώνης και οι κάμερες και τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους.

Στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, δυο εκλεκτές παρουσίες βρέθηκαν μεταξύ των επισήμων του «Μοντζουίκ». O Μικ Τζάγκερ και o Ρόνι Γουντ παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση των ομάδων, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές και έχοντας παρασυρθεί οι ίδιοι από τον ρυθμό του παιγχιδιού.

Όπως είναι λογικό οι κάμερες ήταν στρεμμένες πάνω τους ενώ τα βλέμματα του κοινού στο στάδιο της Βαρκελώνης αλλά και των τηλεθεατών από τους δέκτες, δεν ξεκόλλησαν από πάνω τους.

Photo: Reuters

Όπως είναι γνωστό η «Μπάρτσα» στο μπροστινό μέρος της φανέλας της έχει το σήμα των Rolling Stones, τη θρυλική γλώσσα, με τους Καταλανούς να θέλουν να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο το διάσημο συγκρότημα.

Μάλιστα κατά την διάρκεια που οι δυο ομάδες έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο υψώθηκε ένα τεράστιο πανό με το σήμα των Rolling Stones συνοδευόμενο από το μήνυμα «Forca Barca».

Photo: Reuters

Εκτός από τη φανέλα του αγώνα στις 28 Οκτωβρίου, το λογότυπο Tongue and Lips των Stones θα βρίσκεται επίσης στο μπροστινό μέρος της γυναικείας φανέλας για τον αγώνα της Liga F με τη Σεβίλλη στις 5 Νοεμβρίου στο Estadi Johan Cruyff.

Εκτός από τις φανέλες, τόσο οι οπαδοί της «Μπάρτσα» όσο και οι οπαδοί των Rolling Stone θα μπορούν να αγοράσουν αντικείμενα από μια περιορισμένης έκδοσης lifestyle συλλογή ρούχων με τα λογότυπα των Rolling Stones, του Spotify και της Μπαρτσελόνα, η οποία άρχισε να πωλείται στις 23 Οκτωβρίου.

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει μπλουζάκια, καπέλα, φούτερ κ.ά.

Δείτε την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα με τη γλώσσα των Rolling Stones 

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024