Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7 διασημότητες που ισχυρίζονται ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με φαντάσματα

7 διασημότητες που ισχυρίζονται ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με φαντάσματα

Είναι, κυριολεκτικά, αυτό που λέμε «δε θα το πιστεύεις με ποιον πήγα στο κρεβάτι, χτες το βράδυ».

Το Halloween η καλύτερη εποχή για να ξαναθυμηθούμε τους σταρ που ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει τη φαντασματοφιλία, ή τη σεξουαλική έλξη μεταξύ φαντασμάτων και ανθρώπων.

Είτε είστε σκεπτικιστές είτε πιστοί, μια χούφτα διασημοτήτων ορκίζονται ότι τους έχει επισκεφτεί υπερφυσικό ον που «θέλει να το κάνει».

Πολλοί από τους διάσημους ανθρώπους σε αυτή τη λίστα ισχυρίζονται ότι είχαν ευχάριστες σεξουαλικές συναντήσεις με φαντάσματα, με έναν μάλιστα να το αποκαλεί «απόλυτη ευδαιμονία».

Μια άλλη διάσημη γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει κάνει την πράξη με δύο πνεύματα στη διάρκεια της ζωής της.

Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, απολαύστε την ανάγνωση των υπερφυσικών εμπειριών μερικών ανοιχτών και ειλικρινών – και σέξι – φαντασμάτων.

Photo: YouTube

Kesha

Ίσως η πιο πρόσφατη γνωστή, σέξι συνάντηση διάσημου φαντάσματος προέρχεται από την ποπ σταρ Kesha, 36 ετών.

Η τραγουδίστρια του «Tik Tok» ισχυρίστηκε ότι «πήγε στη ζώνη των οστών με ένα φάντασμα» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο talk show «Conan» το 2012.

«Δεν ξέρω το όνομά του, αλλά ήταν στο σπίτι μου» είπε.

«Ήταν στο σπίτι μου και άρχισε να με χαϊδεύει» συνέχισε, αναπαριστώντας τα απαλά χάδια στο χέρι του Conan O’Brien.

«Ήταν μια σέξι στιγμή, αλλά δεν ήταν κάτι σαν σεξ» διευκρίνισε.

Δείτε το βίντεο 

Άννα Νικόλ Σμιθ

Η Άννα Νικόλ Σμιθ απέδωσε σε ένα φάντασμα το πιο πονηρό σεξ που έκανε ποτέ, σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό FHM τον Ιούλιο του 2004.
«Ένα φάντασμα σύρθηκε στο πόδι μου και έκανε σεξ μαζί μου σε ένα διαμέρισμα πριν από πολύ καιρό στο Τέξας» εξήγησε το μοντέλο του Playboy.

«Νόμιζα ότι ήταν το αγόρι μου αλλά την άλλη μέρα ξύπνησα και δεν ήταν. Ήταν κάτι σαν πνεύμα και αυτό-ουουου! [μιμείται ένα φάντασμα που πετάει από τα σεντόνια της] – ανέβηκε πάνω».

Photo: Wikimedia Commons

Και συνέχισε: «Φρίκαρα γι’ αυτό, αλλά μετά είπα: ‘Ξέρεις κάτι; Δεν με έχει πειράξει ποτέ και μόλις μου έκανε καταπληκτικό σεξ, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα»».
Ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Smith αν ήταν σίγουρη ότι η συνάντηση δεν ήταν όνειρο, με την ίδια να απαντά: «Δεν ήταν όνειρο γιατί συνέβαινε κάθε βράδυ. Ένα βράδυ σχεδόν με το πρώτο φως της ημέρας -και εκείνη την ώρα ο φίλος μου πήγε στη δουλειά- είχα ξυπνήσει γιατί το ένιωσα να ανεβαίνει στο πόδι μου και το είδα».

«Το είπα στο φίλο μου και δεν με πίστεψε. Φυσικά … οι άντρες», αναστέναξε.

Δείτε το βίντεο 

Μπόμπι Μπράουν

Ο Μπόμπι Μπράουν αποκάλυψε τη σέξι υπερφυσική του περιπέτεια στο βιβλίο του 2016, «Every Little Step: Η ιστορία μου».

«Διαισθάνθηκα ότι πολλά κακά πράγματα είχαν συμβεί σε εκείνο το σπίτι», έγραψε ο τραγουδιστής του «My Prerogative». «Μέχρι σήμερα πιστεύω ότι το σπίτι ήταν στοιχειωμένο. … Συχνά βλέπαμε λευκές γυναίκες να περπατούν στο διάδρομο… Μια αξέχαστη νύχτα, ένα από τα φαντάσματα κατέβηκε από το ταβάνι και έκανε σεξ μαζί μου. Αφού σταματήσετε να γελάτε, θέλω να ακούσετε τι λέω γιατί δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Και επιτρέψτε μου να προσθέσω αυτό: Αυτό έγινε πριν αγγίξω ποτέ οποιοδήποτε ναρκωτικό εκτός από χόρτο και αλκοόλ».

Photo: YouTube

Ο Μπράουν συνέχισε: «Στην κρεβατοκάμαρά μου είχα ένα μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι με ένα ταβάνι με καθρέφτη να δεσπόζει από πάνω. Κοιμόμουν πάντα γυμνός, οπότε ένα βράδυ ξύπνησα με την αίσθηση μιας γυναίκας από πάνω μου. Κοίταξα ψηλά και στους καθρέφτες μπορούσα πραγματικά να δω μια λευκή γυναίκα να με καβαλικεύει στο κρεβάτι. Η αίσθηση ήταν ακριβώς σαν σεξ – μπορούσα να νιώσω το πέος μου μέσα της και τα πάντα. Δεν ήταν όνειρο- ήμουν σίγουρα ξύπνιος ενώ συνέβαινε. Ξαφνικά, εξαφανίστηκε – αφήνοντάς με μόνο μου και απίστευτα ενθουσιασμένο και τρομοκρατημένο ταυτόχρονα».

Δείτε το βίντεο 

Lucy Liu

Η πρωταγωνίστρια του «Charlie’s Angels» Lucy Liu, 54 ετών, δήλωσε στο Us Weekly το 1999 ότι την επισκέφθηκε ένα ορεξάτο φάντασμα ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί.

Ισχυρίστηκε: «Κάποιο είδος πνεύματος κατέβηκε από ένας Θεός ξέρει πού και μου έκανε έρωτα».

Photo: Wikimedia Commons

«Ήταν σκέτη ευδαιμονία», παραδέχτηκε. «Ένιωσα τα πάντα. Και μετά αιωρήθηκε μακριά».

Η Liu ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο πρώην ερωτικός της σύντροφος την παρακολουθεί, πλέον, σαν φύλακας άγγελος.

Δείτε το βίντεο 

Natasha Blasick

Η ηθοποιός της ταινίας «Paranormal Activity 2», η Natasha Blasick, 53 ετών, ισχυρίζεται ότι είχε όχι μία, αλλά δύο σεξουαλικές συναντήσεις με φαντάσματα, οι οποίες έκαναν τον σκεπτικιστή σύζυγό της να ανησυχεί ότι τον απατά με τον Casper, το φαντασματάκι.

«Ήμουν σε ένα δωμάτιο, στο σπίτι, μόνη μου», περιέγραψε η Blasick την πρώτη συνάντηση στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» το 2014.

«Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τότε ένιωσα κάτι να μπαίνει στο δωμάτιο και δεν μπορούσα να δω κανέναν. Ένιωθα ότι κάποιος με άγγιζε και τα χέρια με έσπρωχναν παρά τη θέλησή μου και ένιωθα το βάρος του σώματος πάνω μου.

Photo: Instagram /Natasha Blasick

»Δεν μπορούσα να δω κανέναν, αλλά μπορούσα να νιώσω την πίεση, την ενέργεια, τη ζεστασιά, να με σπρώχνει προς διάφορες κατευθύνσεις.

»Την πρώτη φορά ήμουν πολύ μπερδεμένη από όλα αυτά, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να χαλαρώσω και ήταν πραγματικά, πραγματικά ευχάριστο. Το απόλαυσα πραγματικά – αυτό είναι που συνέβη.

»Ως παιδί, πάντα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία απάντησε πράγματι σε κάποια ερωτήματα για μένα» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο 

Coco Austin

Η 44χρονη σταρ των ριάλιτι, Coco Austin, μπορεί να ήταν ήδη παντρεμένη με τον Ice T για 11 χρόνια το 2012, αλλά τότε ήταν που είπε στη Huffington Post ότι ένα φάντασμα προσπάθησε κάποτε να την πλησιάσει.

«Πιστεύω στα φαντάσματα γιατί είχα ένα διεστραμμένο φάντασμα κάποτε», δήλωσε η Austin. «Είναι αλήθεια! Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν σκέφτεσαι τα φαντάσματα, σκέφτεσαι ότι υπάρχει σκοτάδι και ομίχλη έξω, αλλά κάθε φορά που είδα ή ένιωσα κάτι ήταν την ημέρα και δεν υπήρχε ομίχλη εκεί έξω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coco (@coco)

»Έβλεπα τηλεόραση, καθόμουν στον καναπέ στις 11:00 π.μ. και φορούσα νυχτικό και ένιωσα το φόρεμά μου να κινείται στο πόδι μου» θυμήθηκε. «Κοίταξα κάτω και φρίκαρα. Το έσπρωξα προς τα κάτω, είδα τηλεόραση, το ένιωσα ξανά και το είδα να τραβιέται προς τα πάνω. Και τότε ένιωσα έναν τύπο να αναπνέει στο αυτί μου.

»Δεν έχω δει πολλά γιατί νομίζω ότι με τον Ice που δεν πιστεύει, τρομάζουν, κατέληξε. «Το φάντασμα με ακολούθησε από την Αλμπουκέρκη στην Αριζόνα, αλλά όχι στη Νέα Υόρκη».

Dan Aykroyd

Ο 71χρονος Ghostbuster τύπος, ο αγαπημένος Dan Aykroyd παραδέχτηκε στο περιοδικό Esquire το 2013 ότι συνήθιζε να αγκαλιάζεται με ένα αρσενικό φάντασμα.

«Είχα αρκετές εμπειρίες με φαντάσματα. Είδα πράγματα να κινούνται στον πάγκο μας και πόρτες να ανοίγουν και να κλείνουν. Το προσωπικό είχε επίσης εμπειρίες, άμεση επαφή από την άποψη του απτικού αγγίγματος και μετά να γυρνάμε και να μην υπάρχει κανείς εκεί. Κάποιος σύρθηκε στο κρεβάτι μαζί μου μια φορά.

»Και σκέφτηκα, απλά θα γυρίσω και θα αγκαλιαστώ δίπλα του» συνέχισε ο Aykroyd.

Photo: Wikimedia Commons

Ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Έκανες αγκαλιά με ένα φάντασμα;».

«Ναι», επιβεβαίωσε ο ηθοποιός. «Ίσως αυτός ο τύπος να ήταν γκέι και να ήθελε να διασκεδάσει. Θα με εξέπληττε αν ήμουν ο τύπος του, αλλά όταν είσαι νεκρός, παίρνεις ό,τι μπορείς να πάρεις».

Δείτε το βίντεο 

*Mε στοιχεία από nypost.com

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024