Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πουλάει το ονειρεμένο αρχοντικό του ο Ρόμπι Ουίλιαμς γιατί έχει φαντάσματα

Πουλάει το ονειρεμένο αρχοντικό του ο Ρόμπι Ουίλιαμς γιατί έχει φαντάσματα

Το σπίτι, είναι ένα τεράστιο αρχοντικό στην βρετανική εξοχή. Όταν το αγόρασε ο Ρόμπι Ουίλιαμς ήταν όνειρο ζωής για εκείνον. Τώρα το πουλάει κοψοχρονιά γιατί κυκλοφορούν φαντάσματα στα δωμάτια.

Και τι δεν έκανε ο Ρόμπι Ουίλιαμς για να διώξει το φάντασμα που είχε στοιχειώσει το δωμάτιο της κόρης του. Μέχρι και ιερέα έφερε για να κάνει εξορκισμό, αλλά καθώς φαίνεται το φάντασμα δεν είναι αποφασισμένο να μετακομίσει.

Το 2008 ο Ρόμπι Ουίλιαμς αγόρασε την έπαυλη Compton Bassett House που βρίσκεται στο Wiltshire. Όλα έμοιαζαν ιδανικά για εκείνον, τη σύζυγο του Άιντα Φιλντ και τα 4 παιδιά που ήταν ο καρπός του έρωτα τους.

Οι μέρες και τα χρόνια περνούσαν ειδυλλιακά σε αυτό το υπέροχο τεράστιο σπίτι μέχρι που ένα βράδυ ο Ρόμπι πετάχτηκε έντρομος από το κρεβάτι του. Η 9χρονη κόρη του η Τέντι, ούρλιαζε και έκλαιγε στο δωμάτιο της.

Όταν έτρεξε εκεί ο τραγουδιστής τη βρήκε να έχει πάθει σοκ και να φωνάζει ότι είδε ένα φάντασμα. Είδε και απόειδε ο τραγουδιστής και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα γιατί κάθε βράδυ η κόρη του, του έλεγε για το φάντασμα στο δωμάτιο της.

Έφερε εξορκιστή ιερέα για να διώξει το φάντασμα. Μάταια. Εκείνο συνέχισε να περιφέρεται στο δωμάτιο της μικρής (την οποία παρεμπιπτόντως την μετακόμισαν σε άλλο δωμάτιο) αλλά και στους αχανείς διαδρόμους της έπαυλης.

Η ζωή του Ρόμπι και την οικογένειας του άλλαξε προς το χειρότερο. Μέχρι που από κοινού με τη σύζυγο του αποφάσισαν να πουλήσουν το στοιχειωμένο σπίτι και να πάνε να ζήσουν κάπου αλλού χωρίς τα βράδια να τους ορμάνε τα φαντάσματα.

Το πωλητήριο

Το σπίτι το είχε αγοράσει έναντι 8,1 εκατομμυρίων λιρών, αλλά κανείς αγοραστής δεν θα έδινε πολλά χρήματα για να αγοράσει ένα σπίτι με φαντάσματα. Έτσι το έδωσε όσο όσο κοψοχρονιά, να φύγει από εκεί. Η τιμή πώλησης έπεσε στα 6,5 εκατομμύρια λίρες.

Και τι πήρε με αυτό το ποσό ο νέος αγοραστής; Ένα πανέμορφο κεντρικό οίκημα 2.000 τμ με 7 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, 5 καθιστικά. Μαζί πήρε το οικόπεδο 300 στρεμμάτων που περιλαμβάνει, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις, πισίνα, σταύλους, και ξεχωριστό ξενώνα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024