Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πιο μεγάλη (ευρωπαϊκή) ώρα

Η πιο μεγάλη (ευρωπαϊκή) ώρα

Οι Πράσινοι έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλό τους.

Το αποψινό παιχνίδι απέναντι στη Ρεν (22:00) είναι για τον Παναθηναϊκό αυτό που του βγάζει από την ατζέντα το ελληνικό πρωτάθλημα και όσα έχουν συμβεί και του τοποθετεί σε αυτή την Ευρώπη.

Οι Πράσινοι έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων και φυσικά να είναι το απόλυτο φαβορί για να είναι τουλάχιστον στην πρώτη τριάδα. Και αυτό το ματς από το βράδυ της Κυριακής και έπειτα βρίσκεται στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να φύγει από το γήπεδο με τη νίκη που τόσο χρειάζεται.

«Δείξαμε μέσα από τα παιχνίδια του Champions League πως είμαστε ομάδα που θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα από τις υποχρεώσεις που είχαμε. Δεν μας έχει λείψει η αυτοπεποίθηση.

Υπήρχαν κάποια καλά παιχνίδια, κάποια κακά αλλά αυτό ήταν και θέμα της ποιότητας του αντιπάλου. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζονται σε διαφορετικές ταχύτητες και επίπεδο. Οι ομάδες από τη Γαλλία είναι ομάδες που έρχονται από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και απαιτητικό άρα και μόνο απ’ αυτά κάθε ευρωπαϊκό ματς είναι μια υπέρβαση. Αν θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς. Πιστεύω μπορούμε να το κάνουμε και έχουμε διάθεση σαν ομάδα».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στο σχέδιο που έχει στο μυαλό του σχετικά με το σημερινό ματς και αν θα τον επηρεάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκεί που φάνηκε πως πέτυχε αυτό που έκανε, ο Γιοβάνοβιτς απέφυγε να απαντήσει.

«Είναι σημαντική και η τακτική προσέγγιση όχι γιατί μπορεί να σου δώσει τη νίκη αλλά είναι και απαιτητικό ματς γιατί η Ρεν είναι μια ισορροπημένη ομάδα σε όλες τις θέσεις, αρκετά δυνατή, με ενέργεια στο παιχνίδι της λόγω και του ενθουσιασμού εξαιτίας του νεανικού της ρόστερ. Μια ομάδα πειθαρχημένη με καλές επιλογές σε όλες τις θέσεις και ίσως χρειαστεί περισσότερη συγκέντρωση από κάθε άλλο ματς».

Τέλος, όσον αφορά τον Χουάνκαρ και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε. «Είναι στο σπίτι, ξεκουράζεται, παίρνει μια φαρμακευτική αγωγή, σίγουρα δεν μπορούμε να τον υπολογίζουμε για το αυριανό παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα τον υπολογίζουμε και για την Κυριακή, εξαρτάται από τους γιατρούς και τον ίδιο».

O Παναθηναϊκός προπονήθηκε χθες στο Κορωπί και ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει για σήμερα στους Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν. Θα επιστρέψει ο Γεντβάι που προφυλάχθηκε στο Καραϊσκάκη και αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Σένκεφελντ.

Premium έκδοση «ΤΑ ΝΕΑ»

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024