Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη δυσκολία της Καλλιρρόης Μυριαγκού με τη «Ματίνα Μανταρινάκη»

Η μεγάλη δυσκολία της Καλλιρρόης Μυριαγκού με τη «Ματίνα Μανταρινάκη»

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού αναφέρεται στη δυσκολία της να διαχειριστεί τη δημοσιότητα όταν έπαιζε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» τη «Ματίνα Μανταρινάκη».

Χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη δημοφιλή κωμική τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η ηθοποιός Καλλιρρόη Μυριαγκού, που υποδύθηκε τη Ματίνα Μανταρινάκη, αποκαλύπτει πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα.

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό για τον ρόλο της ως «Ματίνα Μανταρινάκη» στο πλευρό των Χάρη Ρώμα και Ελένης Ράντου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», και περιέγραψε πως την περίοδο που συμμετείχε στο δημοφιλές σίριαλ είχε πάθει σχεδόν αγοραφοβία, λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που απέκτησε ξαφνικά.

Ντυνόμουν τελείως κόντρα με τον ρόλο για να το αποφύγω. Ήμουν έτσι και αλλιώς πιο ροκ, πιο νέα, και ντυνόμουν πολύ death-ου ας πούμε. Πήγαινα με το κεφάλι κάτω. Με δυσκόλεψε, η αλήθεια είναι. Τώρα το απολαμβάνω

«Με δυσκόλεψε η αναγνωρισιμότητα»

«Όταν ήμουν μικρή δεν μπορούσα να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα. Δηλαδή είχα πάθει αγοραφοβία, σχεδόν. Ξαφνικά ήμουν στο σούπερ μάρκετ και ερχόντουσαν από πίσω μου δύο χέρια και με ακουμπούσαν, και μου έλεγαν να τους πω κάτι να γελάσουμε», σημείωσε αρχικά η ηθοποιός.

Μάλιστα, όπως περιέγραψε, προκειμένου να αποφύγει το να γίνεται εύκολα αντιληπτή, συνήθιζε να ντύνεται κόντρα με τον ρόλο της ως «Ματίνα Μανταρινάκη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Ντυνόμουν τελείως κόντρα με τον ρόλο για να το αποφύγω. Ήμουν έτσι και αλλιώς πιο ροκ, πιο νέα, και ντυνόμουν πολύ death-ου ας πούμε. Πήγαινα με το κεφάλι κάτω. Με δυσκόλεψε, η αλήθεια είναι. Τώρα το απολαμβάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024