Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες «ρουκέτες» Φίλη κατά Κασσελάκη - Έχει σχέδιο να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε Δημοκρατικό κόμμα Μπάιντεν

Νέες «ρουκέτες» Φίλη κατά Κασσελάκη – Έχει σχέδιο να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε Δημοκρατικό κόμμα Μπάιντεν

Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης

Νέα «πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος.

«Πώς είναι δυνατόν να αποκρύπτεις τις πολιτικές απόψεις που έγραφες πριν από λίγα χρόνια στις ΗΠΑ; Άλλαξες ή λες τα ίδια όπως έκανες στο ΣΕΒ;» αναρωτήθηκε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Κόντρα.

Ο κ. Φίλης πρόσθεσε λέγοντας ότι «το σχέδιο που εκτυλίσσεται εκ μέρους του Κασσελάκη είναι η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε Δημοκρατικό Κόμμα Μπάιντεν. Αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάψει να είναι κόμμα της Αριστεράς, θα αφήσει ένα πολιτικό κενό, θα σπρώξει ψηψοφόρους προς το ΚΚΕ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σημείωσε ότι «καταψηφίστηκαν πρόσωπα μερικά όπως η Αχτσιόγλου και ο Τσακαλώτος που συκοφαντήθηκαν από τον Κασσελάκη ως υπονομευτές του Τσίπρα και δεν τους υποστήριξε κανείς από την πλευρά του Τσίπρα. Μετά τον πρώτο γύρο βγήκε ένα κείμενο του Καρτερού για να πει ότι δεν ισχύει. Όταν φτάνεις στο σημείο να υπάρχει υπονόμευση στη γενιά που κατόρθωσε να δημιουργήσει την κυβερνητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ τότε αρχίζουν τα μεγάλα προβλήματα».

«Εξαπατήθηκε ο κόσμος, είπε ανάλογα πράγματα στο ΣΕΒ  συνέχισε ο Νίκος Φίλης και έριξε πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Σήμερα γίνεται μια σφαγή στην Παλαιστίνη και πού είναι ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης; Στην Αμερική και διαγράφει στελέχη του, είναι εικόνα αυτή;».

 Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τον κ. Φίλη ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει «επειδή υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας που επιδεινώνεται».

«Όταν επί 2 μήνες η μόνη πολιτική παρουσία είναι η προσωπική του ζωή δεν είναι απολίτικο αυτό και βαρύνει την πολιτική εικόνα του κόμματος;» αναρωτήθηκε.

«Ο Κασσελάκης προτείνει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από τον χώρο της Αριστεράς, αυτό προτείνει. Είμαστε σε μια στιγμή που το θέμα της Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κρίσιμο. Δεν μπορεί να λαμβάνονται αποφάσεις ερήμην του καταστατικού, δεν μπορεί να λαμβάνει εν λευκώ αποφάσεις ο Κασσελάκης.

Πρέπει να να ανακληθούν (σ.σ. οι αποφάσεις για διαγραφή) και να γίνει συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία ωστε να υπάρχει στοιχειώδης εξομάλυνση. Δεν μπορείς να κάνεις συνέδριο όταν επικρέμαται επί των ανθρώπων που διαφωνούν η απειλή της διαγραφής» συνέχισε την κριτική του ο Νίκος Φίλης.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024