Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Συρίγος: «Είναι τόσο αυθεντικό όλο αυτό»

Νίκος Συρίγος: «Είναι τόσο αυθεντικό όλο αυτό»

Ο δημοσογράφος μιλά για την νέα φάση στην προσωπική ζωή.

Ο Νίκος Συρίγος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σύντροφό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το αγαπημένο του τραγούδι «Ως κι οι θάλασσες» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ναι, είναι η μελωδία, η μουσική του Μίνου, οι στίχοι της Ελένης Φωτάκη, που, νομίζω, την αξία της δεν την έχουμε αντιληφθεί ακόμα στην Ελλάδα, είναι η θάλασσα, ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, και βέβαια η φωνή της Ελεωνόρας. Η αυτοαναφορικότητα της Ελεωνόρας, γιατί θέλει παλικαριά μια γυναίκα να τραγουδήσει αυτά τα λόγια. Ήταν να το τραγουδήσει ο Δημήτρης Μητροπάνος και να πει ήσουν από αυτές/που τις διώχνουνε/ως κι οι θάλασσες.»

Είναι εύκολο να το πεις γιατί δείχνεις με το δάχτυλο κάπου αλλού, στο κορίτσι, ας πούμε. Το να πει όμως το κορίτσι «ήμουν από αυτές/ που τις διώχνουνε/ως και οι θάλασσες» θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο. Είναι το πιο αγαπημένο τραγούδι της ζωής μου. Θεωρώ ότι είναι μέσα στα τρία κορυφαία που έχουν γραφτεί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο δημοσιογράφος μιλάει εύκολα για την προσωπική ζωή του;

«Όχι. Δεν φαίνεται; Όμως είναι άλλο «κρύβομαι» και άλλο «ανακοινώνω». Προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι θέμα συζήτησης για ανθρώπους που δεν με ξέρουν. Ούτε πριν μιλούσα. Γιατί πρέπει τώρα να πω κάτι;

Δεν έχω κρυφτεί για κάτι. Έχω μια κανονική ζωή. Θα βγούμε, θα πάμε για φαγητό, για ένα κρασί. Το καλοκαίρι πήγα σε πολλές συναυλίες της, αλλά χωρίς να «φωνάζω» την παρουσία μου. Ως θεατής, όταν κι όποτε. Είναι και να το θες δηλαδή να προβάλλεις τα πάντα. Δεν είναι του γούστου μου οι έρωτες του Instagram, οι έρωτες των εξωφύλλων. Είναι τόσο αυθεντικό και τόσο ουσιαστικό όλο αυτό, που θέλεις να μείνει μεταξύ εσένα και του άλλου.»

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024