Όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού ο Αλεξέι Σβεντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.
Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει «δώσει τα χέρια» με την Σανξί Φεντιζού και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ασίας.
Ο 34χρονος Ρώσος έχει διανύσει μία σπουδαία καριέρα σε Ευρώπη και ΝΒΑ καθώς έχει φορέσει τις φανέλες τριών ομάδων της χώρας του (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Διναμό Μόσχας και Κίμκι).
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει παίξει για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Φιλαδέλφεια 76ερς, Χιούστον Ρόκετς και Νιου Γιορκ Νικς.
Έχει κατακτήσει 1 Euroleague, ενώ με την χώρα του έχει 2 χάλκινα μετάλλια (Eurobasket 2011 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012).
Ο «θρύλος» της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά πήρε θέση υπέρ του Τσάμπι Αλόνσο σχετικά με όσα έχουν εκτυλιχθεί το τελευταίο διάστημα με την αγωνιστική εικόνα της «βασίλισσας».
Live streaming: ΟΦΘ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την αναμέτρηση ΟΦΘ – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Water Polo League ανδρών.
Στο ντεμπούτο του Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός Β' ήταν καλύτερος από την Athens Kallithea στου Ρέντη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως οι δύο ομάδες έμειναν τελικά στο 0-0.