Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Netflix and… Grill: Καταστήματα, εστιατόρια και χώροι για live events το επόμενο βήμα της εταιρείας

Netflix and… Grill: Καταστήματα, εστιατόρια και χώροι για live events το επόμενο βήμα της εταιρείας

Εάν απολαμβάνετε να χαλαρώνετε βλέποντας τις αγαπημένες σας σειρές στο Netflix, τότε πραγματικά θα χαρείτε όταν μάθετε για τα νέα σχέδια της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα streaming κολοσσού, όμως τώρα αναμένεται να μπει στο χώρο του retail αλλά και της εστίασης. Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Bloomberg, το Netflix σχεδιάζει να ανοίξει μαγαζιά εστίασης και ψυχαγωγίας που θα ενθαρρύνουν τον επισκέπτη να… «βυθιστεί» στις αγαπημένες του Netflix σειρές.

Τι είναι το «Netflix House»;

Το νέο του εγχείρημα θα ονομάζεται «Netflix House» και μέσα σε αυτό θα μπορείτε να αγοράσετε  merch της αγαπημένης σας σειράς, να φάτε φαγητό και σνακ ακριβώς όπως αυτά που βλέπετε στην τηλεόρασή σας αλλά και να ζήσετε διάφορες θεματικές εμπειρίες, όπως για παράδειγμα να περάσετε μια διαδρομή γεμάτη εμπόδια όπως αυτή του Squid Game.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα υπάρχουν θεματικές γωνίες «ντυμένες» από δημοφιλείς σειρές αλλά και live performances εντός του μαγαζιού για την απόλυτη live netflix experience.

Στο εστιατόριο του «Netflix House» μπορείτε να βρείτε casual έως και high-end φαγητό, ποτά από διάφορα ριάλιτι χωρίς σενάριο αλλά και πιάτα από διάφορες σειρές και ριάλιτι μαγειρικής.

Το νέο εγχείρημα της εταιρείας αναμένεται να υλοποιηθεί το 2025, ανοίγοντας τους πρώτους δύο χώρους στις ΗΠΑ, με στόχο να επεκταθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι τότε απολαύστε τις αγαπημένες σειρές και ταινίες, παρέα με τους αγαπημένους σας ή και μόνοι, από την άνεση του καναπέ και της τηλεόρασης σας.

Εκτός από όρεξη για binge watching, θα χρειαστείτε μια προηγμένη smart TV, που θα μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης. Δική μας αγαπημένη είναι η Τηλεόραση TCL Smart 43C722 43″ που συνδυάζει τις τεχνολογίες Quantum Dot, 4K HDR Pro και Motion Clarity για απεικόνιση ποιότητας HDR με ζωντανά χρώματα.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία Quantum Dot, διαθέτει  αυθεντική, κινηματογραφική απεικόνιση χρώματος που συνθέτεται από δισεκατομμύρια χρώματα και αποχρώσεις. Όλα τα χρώματα που μπορεί να αποτυπώσει η κινηματογραφική κάμερα.

Το HDR PRO, που διαθέτει, προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία High Dynamic Range με εκπληκτική αντίθεση, πλούσιες λεπτομέρειες στη σκιά και ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απολαμβάνετε εικόνα με απίστευτη λεπτομέρεια και ρεαλισμό, όπως θα ήθελαν οι κινηματογραφικοί παραγωγοί.

Θα την βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smart τηλεοράσεις ενώ θα την παραλάβετε εύκολα, στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024