Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Ηλεία τα ξημερώματα – Πώς χτύπησαν οι δράστες
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών
Έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων τράπεζας (ΑΤΜ) στη Δίβρη, στην Ηλεία, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου.
Περίπου στις 2:00 σύμφωνα με το patrisnews.gr, οι δράστες έφθασαν στο χωριό με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, ενώ ακολουθούσαν και συνεργοί τους με ένα μαύρο αυτοκίνητο.
Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σημείο

Οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές
Οι δράστες δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, ενώ, από την έκρηξη, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σημείο.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Νωρίτερα στο σημείο έχει κληθεί η σήμανση.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το patrisnews.gr:

Η αστυνομία στο σημείο για τις έρευνες

Το μέρος που πραγματοποιήθηκε η έκρηξη στο ΑΤΜ

Οι ζημιές στο ΑΤΜ μετά την έκρηξη
Ληστεία στην Ανδραβίδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ στην είσοδο σούπερ μάρκετ
Ληστεία σε ΑΤΜ στην Ανδραβίδα είχε σημειωθεί και τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου όταν άγνωστοι ανατίναξαν το μηχάνημα που βρισκόταν στην είσοδο σούπερ μάρκετ.
Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr ήταν τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Μπούκαραν στο κατάστημα με τζιπ
Οι δράστες μπούκαραν στο σούπερ μάρκετ χρησιμοποιώντας ένα τζιπ, με το οποίο κατάφεραν να σπάσουν την είσοδο της επιχείρησης, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν και στην ανατίναξη του ΑΤΜ.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 03:15 τα ξημερώματα και οι δράστες έφυγαν έχοντας αποσπάσει άγνωστο αριθμό χρημάτων από το ATM.
Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στο σημείο και διεξάγουν έρευνες σχετικά με την υπόθεση.
- Ρευματοκλοπές: Στα 450 εκατ. ευρώ ετησίως το κόστος – Στα 60 ευρώ η επιβάρυνση ανά λογαριασμό
- Το ερώτημα που έχει διχάσει τους σταρ του Χόλιγουντ – Είναι ή δεν είναι το Die Hard χριστουγεννιάτικη ταινία;
- Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δήμου Πειραιά: Ευρύ φάσμα δράσεων εστιάζοντας στις ευρωπαϊκές αξίες
- Οι αμοιβές των μάνατζερ εκτοξεύονται
- Καρυστιανού: Ο έλεγχος της ΑΑΔΕ δεν έγινε μόνο για τον εκφοβισμό αλλά για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου Ναυτικών Γονέων ΑμεΑ
- Αγρότες: Με τα τρακτέρ τους οδεύουν για τις σήραγγες των Τεμπών – Θα τις κλείσουν για 5 ώρες μόνο για τα φορτηγά
- Η ΕΕΤΑΑ έκλεισε 40 χρόνια τεχνικής υποστήριξης προς τους δήμους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442