Μία γερή προπόνηση ενόψει του αγώνα της Τρίτης (24/10) με την Γαλατασαράι για την 3η αγωνιστική του Champions League έκανε απόψε η Μπάγερν στη «Mewa Arena» απέναντι στη Μάιντς, την οποία νίκησε εύκολα με 3-1 και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο, Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα οι Βαυαροί είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι, καθώς με το γκολ του Γκορέτσκα στο 59΄ πήραν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων και, πλέον, στη συνέχεια τα πράγματα… πήραν το δρόμο τους.
Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, με τις Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ παραμένουν αήττητες στο ξεκίνημα του γερμανικού πρωταθλήματος, με την Μπάγερν να μετρά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκαν ταυτόχρονα στην Αθήνα και έτσι βρήκαν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διασκέδασαν παρέα στα μπουζούκια.
Σχέδιο για κεντρικοποίηση της διαφήμισης και αύξηση των κορυφαίων χορηγών της Premier League - Στόχος η ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύος και η περαιτέρω εκτόξευση των εσόδων