Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Ιβάνοβιτς - «Στέλνουν» Σφαιρόπουλο στον Ερυθρό Αστέρα οι Σέρβοι

Τέλος ο Ιβάνοβιτς – «Στέλνουν» Σφαιρόπουλο στον Ερυθρό Αστέρα οι Σέρβοι

Τι γράφουν οι Σέρβοι για τον Ελληνα τεχνικό, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους.

Ετοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος πριν από λίγες ώρες απέλυσε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Σερβία.

Το τραγικό ξεκίνημα του Ερυθρού Αστέρα στη φετινή Euroleague (1 νίκη – 3 ήττες) έφεραν τη λύση της συνεργασίας της σέρβικης ομάδας με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον σύλλογο του Βελιγραδίου να βγαίνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού.

Αυτός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Σερβία, θα είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα. Χαρακτηριστικό ήταν το δημοσίευμα του «Telesport», το οποίο μάλιστα θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία του Ελληνα τεχνικού με τη σέρβικη ομάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν χωρίς ομάδα, μετά το διαζύγιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εάν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα των Σέρβων, η επόμενη ομάδα του Ελληνα τεχνικού θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την οποία αποχώρησε το 2022, ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον οποίο από το 2014 έως το 2015 κατέκτησε μεταξύ άλλων 2 πρωταθλήματα και βρέθηκε σε δύο τελικούς Euroleague.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024