Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2: Γλύτωσαν στο φινάλε οι «κανονιέρηδες»

Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2: Γλύτωσαν στο φινάλε οι «κανονιέρηδες»

Η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-0 της Άρσεναλ και φάνηκε να κρατάει τη νίκη στα χέρια της, αλλά οι «κανονιέρηδες» βρήκαν δύο γκολ προς το φινάλε του ματς και έφυγαν με τον βαθμό (2-2)

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεγάλη νίκη στη σεζόν έφτασε η Τσέλσι, αλλά τα χάλασε όλα στο τέλος. Οι «μπλε» προηγήθηκαν με 2-0 της Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα όμως να έχει τις απαντήσεις στο τέλος και να φεύγει από το «Stamford Bridge» με 2-2 αν και δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Στο 11′ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σαλιμπά και ο Πάλμερ εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Ο Ράις είχε μία καλή στιγμή για την Άρσεναλ στο 21′ ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πάλμες έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο έξω.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Τσέλσι βρήκε το δεύτερο γκολ. Στο 48′ συγκεκριμένα, ο Μούντρικ έκανε σέντρα-σουτ από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Από λάθος του Ραγιά ο Πάλμερ πλησίασε στο 3-0 και αφού την γλίτωσε εδώ η Άρσεναλ, ξαναμπήκε στο ματς στο 77′.

Ο Σάντσεθ έκανε γκάφα και ο Ράις τον πλάσαρε από τα 25 μέτρα για το 2-1, βάζοντας την ομάδα του μέσα στο ματς. Επτά λεπτά αργότερα μάλιστα ήρθε και το 2-2 με προβολή του Τροσάρ από σέντρα του Σακά.

Τσέλσι: Σάντσεθ, Κουκουρέγια, Κόλγουιλ, Τιάγκο Σίλβα, Γούστο, Γκάλαχερ, Καϊσέδο, Φερνάντες, Μούντρικ (65’ Τζάκσον), Πάλμερ (85′ Μαντουεκέ), Στέρλινγκ (85′ Τζέιμς).

Άρσεναλ: Ραγιά, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Ζιντσένκο (46’ Τομιγιάσου), Ράις, Ζορζίνιο (68’ Σμιθ Ρόου), Έντεγκααρντ (77’ Χάβερτς), Σακά, Μαρτινέλι (79’ Τροσάρ), Ζεσούς (68’ Ενκετιά).

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024