Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου για Γάζα: «Έχω αρρωστήσει, πού θα πάνε αυτά τα παιδιά;»

Σίσσυ Χρηστίδου για Γάζα: «Έχω αρρωστήσει, πού θα πάνε αυτά τα παιδιά;»

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως όλες αυτές οι εικόνες της προκαλούν σοκ.

Το δικό της σχόλιο για την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και τις εικόνες των παιδιών που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 21/10 μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια παρακολουθεί σοκαρισμένη τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως όλες αυτές οι εικόνες μόνο σοκ της προκαλούν αφού αντιλαμβάνεται πως δεν πρόκειται για ένα σενάριο ταινίας αλλά για πραγματικότητα. «Με αυτή την πρόσβαση στις εικόνες, δεν ξέρω… Εγώ έχω αρρωστήσει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους τους ανθρώπους. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό συμβαίνει δίπλα μας, δεν είναι μια ταινία, δεν είναι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Μιλάμε για πραγματικότητα.

Μιλάμε για πάρα πολλά παιδιά, δε μπορείς να διανοηθείς. Δεν αφορά μόνο στρατιώτες που βρίσκονται στη μάχη. Οι εικόνες που έρχονται μέσα από νοσοκομεία με παιδιά που είναι σε κατάσταση σοκ, που τρέμουν, που έχουν χάσει τους γονείς τους και αναρωτιέσαι που θα πάνε αυτά τα παιδιά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τότε, τον λόγο πήρε ο Νίκος Συρίγος, λέγοντας: «Ο πόλεμος είναι εδώ. Εγώ πήγα εχθές να δω τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω δει ξανά τέτοια μέτρα. Φοβήθηκε ο κόσμος. Από 10 με 15.000 που έρχονται σε κάθε αγώνα, χθες είχε 6.000. Ο κόσμος είναι πολύ φοβισμένος και η εικόνα των πάνοπλων αστυνομικών με τους γεμιστήρες είναι μια σοκαριστική εικόνα».

Δείτε τις δηλώσεις

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024