Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ζήτησε συγγνώμη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - «Μου έχουν πει ότι αν δεν είχα πολλά κιλά θα ήταν καλύτερα»

Γιατί ζήτησε συγγνώμη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – «Μου έχουν πει ότι αν δεν είχα πολλά κιλά θα ήταν καλύτερα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τους παρουσιαστές και το πρότζεκτ που θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη «Φάρμα» και για το bullying.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε πως η τηλεοπτική σεζόν μέχρι στιγμής είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Δεν είναι όλοι οι παρουσιαστές για όλα τα προγράμματα και εκεί είναι η ένστασή μου

«Είδα την ‘’Φάρμα’’. Τον Λεωνίδα δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω ακούσει πολύ ωραία λόγια εκείνον. Η παρουσία του στο Master Chef ήταν καταλυτική στο να πάει πολύ καλά. Στη ‘’Φάρμα’’ είναι γλυκύτατος και ευγενέστατος. Στα ριάλιτι χρειάζονται συγκεκριμένοι παρουσιαστές που θα παρέμβουν, ώστε να κάνουν το μέτριο καλό και το καλό καλύτερο. Και εγώ θα φτιάξω μακαρόνια με κιμά και ο Κουτσόπουλος. Τα δικά του θα έχουν κάτι διαφορετικό κι αν πάει στραβά, έχει την εμπειρία να σώσει το πιάτο».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε πως δεν είναι όλοι οι παρουσιαστές για όλα τα προγράμματα και εκεί είναι η ένστασή του, είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιος μαγειρεύει και κάποιος είναι σεφ. Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά. Είμαι 49 χρονών και κάνω αυτή τη δουλειά από τα 17 μου. Πάντα υπάρχουν νέα project που θα ήθελα να παρουσιάσω. Έχω δει μία εκπομπή στην Αμερική που θα ήθελα να την κάνω, αλλά προσπαθώ να μην τα λέω».

«Ένιωσα άσχημα την ώρα που έκρινα»

Αναφερόμενος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είπε πως ήταν κάκιστος ως κριτής και ζήτησε συγγνώμη από όλες τις κριτικές του κόσμου.

«Ένιωσα άσχημα την ώρα που έκρινα. Πρέπει να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι. Βλέπω κάθε μέρα τα νούμερα, είμαι αριθμολάγνος στη δουλειά μου. Ουσιαστικά τα νούμερα είναι σαν να βλέπεις πώς πήγε το ταμείο στο μαγαζί σου. Υπάρχει άνθρωπος που έχει μαγαζί και να μην βλέπει αν έβγαλε χρήματα και αν θα μπορέσει να πληρώσει τους υπαλλήλους του; Πίσω από κάθε project υπάρχουν 150 οικογένειες, αν κοπεί το πρόγραμμα χάνουν τα μεροκάματά τους. Δεν είναι μόνο ο παρουσιαστής».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε πως δεν έχει βιώσει bullying για τα κιλά του ή για την εμφάνισή του.

«Μου έχουν πει ότι αν δεν είχα πολλά κιλά θα ήταν καλύτερα. Υπάρχουν στην τηλεόραση και πρότυπα όπως η Δανάη Μπάρκα που και εκείνη έχει ακούσει πάρα πολλά. Ο κόσμος αγαπάει τα πρόσωπα που δεν είναι ούτε ψηλά ούτε ξανθά. Υπάρχουν παρουσιάστριες που είναι εμφανίσιμες και έχουν ταλέντο, υπάρχουν και κάποιες που δεν είναι τόσο εμφανίσιμες αλλά έχουν και εκείνες ταλέντο. Δεν μπορείς μόνο με την εμφάνιση να προχωρήσεις στην τηλεόραση, πρέπει να έχεις και άλλα πράγματα».

Για τη Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως την είχε από μωρό παιδί στο «Πρωινό» και όπως είπε είναι μία παρουσιάστρια που είχε ταλέντο, τα κατάφερε και είναι περήφανος για εκείνη.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024