Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη για τη δήλωσή μου»
Ο παρουσιαστής ολοκληρώνοντας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κάνει την κριτική του.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον και εξήγησε τον λόγο που επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη στον σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
Ενόψει της αυλαίας που ρίχνει η φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα του χρόνου.
«Του χρόνου κανονικά συνεχίζω το ”The 2night show” και τον ”Εκατομμυριούχο”. Θα ήθελα να κάνω ξανά πρωινή εκπομπή, ένα αμιγώς χιουμοριστικό πρωινό, όπως παλιά».
Η δημόσια συγγνώμη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Παράλληλα, ο αγαπητός παρουσιαστής δεν δίστασε να ζητήσει και δημόσια συγνώμη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο σχετικά με παρελθοντικές δηλώσεις που είχε κάνει για τον σεφ.
«Όταν διάβασα ότι θα παρουσιάσει την ”Φάρμα” μου φάνηκε περίεργο πώς ένα σεφ θα κάνει ένα τέτοιο πράγμα. Δεν τον έχω δει ποτέ στην ζωή μου και δεν έχω μιλήσει μαζί του ποτέ, θέλω να του ζητήσω συγγνώμη για τη δήλωσή μου».
Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Σκέφτηκα ότι ήταν λάθος που στεναχώρησα αυτόν τον άνθρωπο και που τον έκρινα χωρίς να τον έχω δει, έκανα αυτό που δεν ”γουστάρω” να μου κάνουν. Ήταν λάθος μου που τον έκρινα πριν τον δω».
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά
- Η Ζεντάγια επιλέγει τις «ghost» βλεφαρίδες – Η αιθέρια τάση
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)














![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442