Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα του στο Instagram

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα του στο Instagram

Η ανάρτηση του τραγουδιστή με τη μητέρα του στην Νότια Αφρική.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησε αυτό το διάστημα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξέκλεψε λίγο από τον χρόνο του και βρέθηκε στην Νότια Αφρική, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, σε μια από τις αναρτήσεις που έκανε τον είδαμε πως δεν είναι μόνος, αλλά μαζί με την μητέρα του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Μαμά και γιος ποζάρουν μαζί σε ένα σπάνιο κοινό στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους στο Γιοχάνεσμπουργκ και όπως μπορείτε να δείτε μοιάζουν αρκετά.

Δείτε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τη μητέρα του:

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η αδυναμία στη μητέρα του

Είναι γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και παρά το φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για να τη βλέπει και να περνάει χρόνο μαζί της.

«Νιώθω περηφάνεια για τον άθλο που έκαναν οι γονείς μου».

Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρώτα τρίδυμα παιδιά του σωλήνα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και στο παρελθόν είχε μιλήσει για αυτό.

«Της είπε ο γιατρός τότε, ότι επειδή είναι πρωτόγνωρα αυτά που ζούμε και δεν τα έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, αυτό που θέλουμε να κάνεις είναι να κάτσεις στο κρεβάτι 9 μήνες και δεν θα κουνηθείς καθόλου. Και το έκανε. Τη ρωτάω «πως το έκανες;”. Νιώθω περηφάνεια για τον άθλο που έκαναν οι γονείς μου. Μου είπε «9 μήνες σκεφτόμουν τη μέρα που γεννάω”. Εγώ είμαι ο τρίτος. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε ένα ένστικτο περίεργο μεταξύ μας. Υπάρχει μια συχνότητα, παρόλα αυτά δεν έχω να σου πω κάτι ακραίο, είμαστε πάρα πολύ δεμένη οικογένεια», δήλωσε.

«Με τα αδέρφια μου είμαστε τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή. Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε πει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε παλαιότερη συνέντευξη.

*Φωτογραφίες: Instagram/Konstantinos Argiros

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024