Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά στις φήμες ότι θα γίνει πατέρας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά στις φήμες ότι θα γίνει πατέρας

Ήταν πριν από λίγους μήνες που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο με την Αλεξάνδρα Νίκα. Τι απαντά ο Κωνσταντίνος Αργυρός στις φήμες πως θα γίνει πατέρας.

Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ετοιμάζεται να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με την εμφάνισή του στο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης, φήμες που τον θέλουν να γίνεται πατέρας για πρώτη φορά κυκλοφορούν έντονα το τελευταίο διάστημα.

Η κάμερα από την εκπομπή «Το Πρωινό» συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να σχολιάζει πως είναι ο κόσμος που τον φέρνει στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

«Ο κόσμος της Αμερικής και ο ελληνισμός της Αμερικής, όλοι μαζί θα το κάνουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τη μεγάλη συναυλία στις 18 Νοεμβρίου.

«Το ζήτημα είναι να έχουμε όλοι υγεία, να αγαπάμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο γιατί αυτά που γίνονται στην κοινωνία είναι απίστευτα και δεν μπορώ να τα διανοηθώ. Η αγάπη μπορεί να μας ενώσει και με αυτή να ξεπεράσεις τα πάντα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Τι απαντά στις φήμες ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Οι φήμες, ωστόσο, και τα δημοσιεύματα θέλουν τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα να είναι έγκυος και το λαμπερό ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί.

Η είδηση περί εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα φαίνεται πως δεν ισχύει. Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός από το Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα η απάντησή του ήταν σαφής.

Όποτε θέλει ο Θεός θα γίνει

«Δεν μπορώ να ασχολούμαι τώρα με αυτά. Όποτε θέλει ο Θεός θα γίνει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024