
Ο Γιώργος Καράβας πιστεύει πολύ στον εαυτό του – Τι απαντά για την επίμαχη δήλωσή του
Ο Γιώργος Καράβας πιστεύει στον εαυτό του και εκτιμά πως θα μπορούσε να στηρίξει την κεντρική παρουσίαση ενός show.
Για τη δήλωσή του σχετικά με την παρουσίαση στην εκπομπή Night Out, που είχε προκαλέσει χαμό στις τηλεοπτικές εκπομπές, μίλησε το διάσημο μοντέλο Γιώργος Καράβας.
Το γνωστό μοντέλο Γιώργος Καράβας έδωσε την ειλικρινή απάντησή του, τονίζοντας πως πιστεύει στον εαυτό του και πως θα μπορούσε να στηρίξει την παρουσίαση μιας εκπομπής.
Μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι κάτι που αγαπώ. Δεν γνωρίζω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το GNTM. Δεν έκανα ραντεβού για το Shopping Star. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα άτομο με ταμπεραμέντο, είναι φίλη μου. Παρακολουθώ κάθε μέρα τα νούμερα τηλεθέασης
«Μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι κάτι που αγαπώ. Δεν γνωρίζω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το GNTM. Δεν έκανα ραντεβού για το Shopping Star. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα άτομο με ταμπεραμέντο, είναι φίλη μου. Παρακολουθώ κάθε μέρα τα νούμερα τηλεθέασης», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.
«Απάντησα με απόλυτη ειλικρίνεια»
Όσον αφορά τη δήλωσή του για την παρουσίαση, ο Γιώργος Καράβας απάντησε πως «Εγώ απάντησα με απόλυτη ειλικρίνεια σε μία ερώτηση που μου τέθηκε από έναν κεντρικό παρουσιαστή. Πιστεύω στον εαυτό μου, ότι μπορώ να στηρίξω την κεντρική παρουσίαση ενός show. Θα βάλω τον καλύτερο δυνατό εαυτό μου, εάν και εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο».
- LIVE: Κηφισιά – Πανσερραϊκός
- Θεσσαλονίκη: «Έσπασε τα κοντέρ» – 23χρονος οδηγούσε με 170χλμ/ώρα ενώ το όριο ταχύτητας ήταν 90
- Εξηγήσεις Μπουκώρου για την εμπλοκή του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το ζητάει ο Καραμανλής, θα το κάνουμε» – Η άνωθεν παρέμβαση και η υπεξαίρεση των 224.688 ευρώ
- Καύσιμα: Κινδυνεύει να στεγνώσει η παγκόσμια αγορά;
- Ο… Μπόλντγουιν και οι απίθανοι αριθμοί – Γιατί ο Βεζένκοφ πάει ξανά για το MVP της σεζόν στη Euroleague (pics, vids)




