Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καράβας: Ξεκαθαρίζει μετά τις αντιδράσεις για τη συνέντευξή του

Γιώργος Καράβας: Ξεκαθαρίζει μετά τις αντιδράσεις για τη συνέντευξή του

«Απάντησα με ειλικρίνεια τις ερωτήσεις και έβγαλα όλη μου την αλήθεια», τονίζει το γνωστό μοντέλο.

Πρώτο θέμα έγινε τα προηγούμενα 24ωρα στις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές ο Γιώργος Καράβας, μετά τις δηλώσεις του στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τη βραδινή εκπομπή του MEGA, Night Out.

Η συνέντευξή του συζητήθηκε έντονα και μάλιστα κάποια πράγματα που είπε το μοντέλο μεταφράστηκαν από μερικούς ως «υπεροψία».

Ο ίδιος μιλώντας στις κάμερες θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δώσει εξηγήσεις: «Για αρχή, θέλω να πω ότι καθαρά σε ανθρώπινο επίπεδο, στενοχωρήθηκα. Δεν θέλω να λέω ψέματα. It’s ok, απάντησα στις ερωτήσεις που μου έκανε ο παρουσιαστής και πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις προσπάθησα να απαντήσω με κάθε ειλικρίνεια Μπήκα στη διαδικασία να δω τη συνέντευξή μου πολλές φορές και η αλήθεια είναι πως το μόνο που εξέφρασα ήταν τα όνειρά μου, τους στόχους μου και τίποτα παραπάνω. Δεν βγήκα ποτέ να πω κάτι για το οποίο δεν ερωτήθηκα. Νομίζω πως σε κάθε φάση της ζωής μας πρέπει να βγάζουμε προς τα έξω με ειλικρίνεια τα θέλω μας και τα όνειρά μας. Τίποτα παραπάνω».

Όσο για τα επόμενα τηλεοπτικά πρότζεκτ του, δήλωσε: «Ο στόχος μου τηλεοπτικά είναι να βάζω τον εαυτό μου σε κάτι το οποίο μου ταιριάζει, την ενέργειά μου και να προσπαθώ να δίνω το καλύτερο δυνατό».

Αναφορικά με την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το Star, ανέφερε: «Έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία μου με το GNTM όπως είπα και στη συνέντευξή μου και από εκεί και πέρα οι σχέσεις μου με το Star είναι άριστες. Όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας με το κανάλι είναι ανοιχτοί», ενώ ρωτήθηκε επίσης, αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να βρεθεί στο «Shopping Star».

«Δεν έχω κάνει δοκιμαστικό για το Shopping Star, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ και είναι κάτι, που πραγματικά, δεν το έχω βάλει στο μυαλό μου σαν δεύτερη σκέψη. Είναι σαφέστατα ένα πολύ επιτυχημένο project που πάει εδώ και επτά χρόνια», ξεκαθάρισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί μελλοντικά με τη Βίκυ Καγιά ή να ασχοληθεί με κάτι άλλο εκτός από την τηλεόραση. «Η Βίκυ είναι η Βίκυ κι εγώ είμαι εγώ, ο καθένας θα κάνει αυτό το οποίο θέλει. ‘Εχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν. Εννοείται ότι μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός τηλεόρασης. Είμαι επαγγελματίας, κάνω κι άλλα πράγματα εκτός από την τηλεόραση, οπότε ναι. Δεν έχω μιλήσει με άλλα κανάλια», είπε κλείνοντας.

Οι δηλώσεις του

Sports in

Ποιος είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι

Ο λόγος που τα δύο παιχνίδια των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό θα γίνουν στη γνωστή «Χάλα Πιονίρ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024