Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καράβας: «Αλήθεια λυπάμαι...» - Σκληρή απάντηση σε όσα λέγονται

Γιώργος Καράβας: «Αλήθεια λυπάμαι…» – Σκληρή απάντηση σε όσα λέγονται

«Η σύνδεση των λεγομένων μου με...»

Πρώτο θέμα στις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν σήμερα, Παρασκευή ο Γιώργος Καράβας εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τη βραδινή εκπομπή του MEGA, Night Out.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, λοιπόν, το εντυπωσιακό μοντέλο θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στο πλήθος σχολίων που ακούστηκε στην ελληνική τηλεόραση. Γι’ αυτό και ο Γιώργος Καράβας προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση που δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Καράβα

«Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Με πολλή μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του αγαπημένου Θεοχάρη να συμμετάσχω στην εκπομπή του. Κάναμε μια όμορφη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, γελάσαμε και τα είπαμε σαν φίλοι. Με ειλικρίνεια και αγάπη. Ξεβρακωθήκαμε κιόλας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

«Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούργια πράγματα, να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούριες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς. Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι και δουλεύω σε αυτόν τον χώρο τρία χρόνια. Πέρα από αυτά που έχω μάθει για τη δουλειά την ίδια, έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Εξού και είπα ότι αγαπώ τους ανθρώπους και έχω καταλήξει πως θέλω να τους κάνω να γελούν και να περνούν όμορφα. Μακάρι να τα καταφέρω».

«Η τηλεόραση είναι ένα κατ’ εξοχήν μέσο ευκαιριών και χαράς. Αν το να εκφράσει κάποιος μια επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπο του, τότε αλήθεια λυπάμαι» προσθέτει, ακόμα, ο Γιώργος Καράβας στην ιστορία που δημοσίευσεστον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Η σύνδεση των λεγομένων μου με οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων πρώην συνεργατών είναι τουλάχιστον άστοχη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στις 30/03».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024