Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του να απολαμβάνεις μία μεγαλειώδη, paper-like εμπειρία θέασης

Τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του να απολαμβάνεις μία μεγαλειώδη, paper-like εμπειρία θέασης

H TCL με την καινοτομία NXTPAPER σου προσφέρει κορυφαίες συσκευές που παρουσιάζουν την πραγματικότητα στην πιο μεγαλειώδη εκδοχή της!

Αν παρομοιάζαμε με κάτι την οθόνη του smartphone ή του tablet μας, θα λέγαμε πως είναι ένα «παράθυρο» μέσα από το οποίο αντικρύζουμε καθημερινά τον κόσμο. Ναι, η οθόνη της συσκευής σου είναι αυτή που σου δίνει πρόσβαση κάθε στιγμή σε ό,τι αναζητήσεις, σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν, σε εμπνέουν, σε διασκεδάζουν. Είναι αυτή που σου παρουσιάζει την πραγματικότητα ή καλύτερα, ένα μέρος αυτής, οπότε δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως καθορίζει και τον τρόπο που την αντιλαμβάνεσαι, ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνεις.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις ώστε να εξασφαλίσεις μία καλύτερη, αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης της πραγματικότητας; Ποιες είναι οι tech συσκευές που σου παρουσιάζουν την πιο μεγαλειώδη εκδοχή της, κάνοντας έτσι level up και στη δική σου καθημερινότητα; Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα «κρύβεται» στην αξιοσημείωτη καινοτομία NXTPAPER, η οποία σου συστήνει τις πιο καθηλωτικές, paper like εμπειρίες θέασης, αυτές που έχουν την αναντικατάστατη, αυθεντική αίσθηση του χαρτιού. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως επενδύοντας σε ένα από τα προηγμένα smartphone ή tablet της TCL, τα οποία προσφέρουν ασύγκριτη προστασία στα μάτια, απρόσκοπτες και ξεκούραστες προβολές, θα έχεις στα χέρια σου έναν πολύ αξιόπιστο «σύμμαχο» που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα και τις ικανότητές σου στο multitasking.

Απολαμβάνοντας μία ξεκούραστη εμπειρία θέασης χωρίς συμβιβασμούς ή ενοχές

Μπορεί η πρόοδος της τεχνολογίας να μεταμορφώνει τον κόσμο γύρω σου, όμως, ευτυχώς υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν ποτέ και ένα από αυτά είναι η γνώριμη αίσθηση του χαρτιού με την οποία μεγάλωσες. Αυτή η ανεκτίμητη αίσθηση έρχεται να «πρωταγωνιστήσει» ξανά στην καθημερινότητά σου, μέσα από την πρωτοποριακή τεχνολογία NXTPAPER, η οποία χάρισε παγκόσμια αναγνώριση, αλλά και ένα iF Design Award στο TCL NXTPAPER 11. Τι κάνει τόσο ξεχωριστό το συγκεκριμένο gadget;

Το γεγονός πως διαθέτει μία 2K οθόνη 11 ιντσών σχεδιασμένη με γνώμονα την άνεση του χρήστη αλλά και την προστασία των ματιών του. Πιο αναλυτικά, το TCL NXTPAPER 11 σου προσφέρει μία άνετη εμπειρία προβολής όπου και αν βρίσκεσαι. Διαθέτει μία αντιθαμβωτική, full color paper-like οθόνη, η οποία δεν συγκεντρώνει ανεπιθύμητα δαχτυλικά αποτυπώματα, ενώ προσαρμόζει τον θερμό και τον ψυχρό τόνο της, χάρη στη λειτουργία ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας χρώματος. Όσον αφορά στην προστασία των ματιών, η συγκεκριμένη συσκευή διασφαλίζει πως θα απολαμβάνεις περισσότερα e-book, βίντεο, σειρές αλλά και ατελείωτες ώρες gaming, χωρίς να νιώθεις ενοχές πως καταπονείς τα μάτια σου.

Αυτό συμβαίνει διότι διαθέτει μία multi-layering προστασία οθόνης, η οποία όχι μόνο πληροί τις προδιαγραφές της TÜV Rheinland σχετικά με τη μείωση του μπλε φωτός, αλλά τις ξεπερνά, συστήνοντας στο κοινό μία ξεκούραστη, ασφαλή εμπειρία θέασης χωρίς συμβιβασμούς. Επιπλέον, το TCL NXTPAPER 11 είναι μόλις 462g, δηλαδή το ελαφρύτερο tablet στην κατηγορία του και εξοπλισμένο με μία μπαταρία 8000mAh η οποία υποστηρίζει έως και δέκα ώρες online streaming. Συνεπώς, μπορείς να βασιστείς πως δεν θα σε εγκαταλείψει όταν θα το χρειάζεσαι.

Δύο κορυφαία smartphone που μας συστήνουν μία paper-like καθημερινότητα

Στην ίδια φιλοσοφία με το TCL NXTPAPER 11 είναι σχεδιασμένα και τα smartphone, TCL 40 NXTPAPER και TCL 40 NXTPAPER 5G. Πρόκειται για δύο κορυφαίες, Android συσκευές, που μοιράζονται την τεχνολογία NXTPAPER, δηλαδή την πλήρη, έγχρωμη ηλεκτρονική οθόνη που μοιάζει με χαρτί και έχει την ίδια γνώριμη, ματ υφή, μία οθόνη με πρακτικό μέγεθος που ξεπερνά τις 6,6 ίντσες και στις δύο περιπτώσεις, ενώ έχει λάβει πιστοποίηση hardware από την TÜV Rheinland, για χαμηλό επιβλαβές μπλε φως.

Αν σκέφτεσαι, λοιπόν, να αντικαταστάσεις την παλιά σου συσκευή με μία NXTPAPER της TCL αλλά δεν ξέρεις ποια από τις δύο να επιλέξεις, το αλάνθαστο κριτήριο που θα σε οδηγήσει στην κατάλληλη επιλογή, είναι οι ανάγκες σου. Για παράδειγμα, αν θέλεις να απολαμβάνεις δυνατές οπτικοακουστικές εμπειρίες να γράφεις, να σχεδιάζεις και να δημιουργείς ανεμπόδιστα, τότε το TCL 40 NXTPAPER που παράγει 3D ήχο, διαθέτει πρακτικά αξεσουάρ όπως θήκη και ενσωματωμένο T-Pen, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να «ξεκλειδώσεις» την πιο δημιουργική σου πλευρά.

Εναλλακτικά, αν θέλεις να «απογειώσεις» την παραγωγικότητά σου, να γίνεις άπαιχτος στο multitasking και να επενδύσεις σε μία συσκευή που θα συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, το TCL 40 NXTPAPER 5G είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συσκευή είναι εξοπλισμένη με μία κύρια, τριπλή ΑΙ κάμερα 50ΜΡ, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργείς καθημερινά ένα εντυπωσιακό περιεχόμενο υψηλού επιπέδου, το οποίο θα «ρίξει» τα social media.

Αν θέλεις, λοιπόν, να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές τον χρόνο που περνάς μπροστά από την οθόνη του smartphone σου και κυρίως, χωρίς να σε προβληματίζει η σκέψη πως επιβαρύνεις την υγειά των ματιών σου, να ξέρεις πως η ΤCL έχει φροντίσει για εσένα πριν από εσένα, για αυτό σου προσφέρει τις προηγμένες TCL NXTPAPER συσκευές, ο οποίες υπόσχονται πως θα σου χαρίσουν μία άνετη και μεγαλειώδη καθημερινότητα.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024