Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι υπαινιγμοί της Άλι Κρίγκερ για απιστία της Άσλιν Χάρις με τη Σοφία Μπους

Οι υπαινιγμοί της Άλι Κρίγκερ για απιστία της Άσλιν Χάρις με τη Σοφία Μπους

Η Άλι Κρίγκερ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο για τη φημολογούμενη σχέση της πρώην συζύγου της Άσλιν Χάρις με την ηθοποιό Σοφία Μπους.

Είναι τα τελευταία 24ωρα που έχουν φουντώσει οι φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στην ηθοποιό Σοφία Μπους και την ποδοσφαιρίστρια Άσλιν Χάρις.

Η Άλι Κρίγκερ, πρώην σύζυγος της Άσλιν Χάρις, με μια ανάρτησή της υπαινίσσεται πως η σύζυγός της την απάτησε με την ηθοποιό Σοφία Μπους.

Προετοιμασία για τα πλέι οφ ενώ βρίσκομαι στη δική μου «Beyonce lemonade era»

Η σταρ της ομάδας Gotham FC δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της στον αγωνιστικό χώρο με τη λεζάντα «προετοιμασία για τα πλέι οφ ενώ βρίσκομαι στη δική μου «Beyonce lemonade era».

Να υπενθυμίσουμε πως το άλμπουμ Lemonade της Beyonce εξιστορεί την ιστορία της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της Jay-Z αφού ανακάλυψε πως την απάτησε.

Φαίνεται επομένως πως και η Άλι Κρίγκερ υπαινίσσεται πως είναι η Beyonce της κατάστασης, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό της για απιστία.

Οικογενειακή συμπαράσταση

Ο αδελφός της Άλι Κρίγκερ σχολίασε την ανάρτησή της με στίχους από το τραγούδι της Beyonce «Don’t Hurt Yourself».

Η Σοφία Μπους και η Άσλιν Χάρις απαθανατίστηκαν να ποζάρουν μαζί για φωτογραφίες γελώντας λίγους μήνες πριν και οι δύο καταθέσουν αιτήσεις διαζυγίου.

Είχαν πάρει μέρος σε πάνελ στις Κάννες τον Ιούνιο, με τη Σοφία Μπους να πιάνει το χέρι της Άσλιν Χάρις και την ποδοσφαιρίστρια να περνά το χέρι της γύρω από την ηθοποιό σε μια φωτογραφία.

Η Σοφία Μπους κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Grant Hughes τον Αύγουστο, με την Άλιν Χάρις να καταθέτει αίτηση διαζυγίου από την Άλι Κρίγκερ μόλις τον περασμένο μήνα. Να σημειωθεί πως οι δύο ποδοσφαιρίστριες έχουν μαζί δύο μικρά παιδιά.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024