Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σοφία Μπους σε σχέση με την Άσλιν Χάρις; Φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο

Η Σοφία Μπους σε σχέση με την Άσλιν Χάρις; Φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο

Έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες οι φήμες για σχέση ανάμεσα στην ηθοποιό Σοφία Μπους και την ποδοσφαιρίστρια Άσλιν Χάρις.

Είναι τα τελευταία 24ωρα που έχουν φουντώσει οι φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στην ηθοποιό Σοφία Μπους και την ποδοσφαιρίστρια Άσλιν Χάρις.

Τόσο η Σοφία Μπους όσο και η Άσλιν Χάρις κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου από τους συντρόφους τους Grand Hughes και Ali Krieger τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα.

Αφού ήταν φίλες για χρόνια και κυκλοφορούσαν στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους, η Σοφία Μπους και η Άσλιν Χάρις βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού για δείπνο

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η 41χρονη Σοφία Μπους, που έγινε γνωστή για τον ρόλο της ως Μπρουκ στη σειρά «One Tree Hill», βγαίνει με τη διάσημη ποδοσφαιρίστρια Άσλιν Χάρις.

Η ποδοσφαιρίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό της Ali Krieger, με την οποία μοιράζονται δύο παιδιά, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια γάμου τον Σεπτέμβριο. Το ζευγάρι ζούσε χωριστά από το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά.

Είχαν γνωριστεί όταν έπαιζαν για την Εθνική Ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο του 2019. Είχαν παντρευτεί τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.

«Αφού ήταν φίλες για χρόνια και κυκλοφορούσαν στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους, η Σοφία Μπους και η Άσλιν Χάρις βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού για δείπνο πριν από μερικές εβδομάδες», σημείωσε πηγή στο περιοδικό People. «Αυτό είναι όσο πρόσφατο και ξεκινούν και οι δύο ένα νέο κεφάλαιο».

Νέα σχέση για τη Σοφία Μπους μετά τον χωρισμό

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί σε φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Καναδή ποδοσφαιρίστρια Σελένια Ιατσέλι στο διαδίκτυο, πυροδοτώντας φήμες για πιθανό ειδύλλιο.

Στις 29 Σεπτεμβρίου φέρεται ότι η Σοφία Μπους βγήκε διπλό ραντεβού με την αγαπημένη της και ακόμα ένα ζευγάρι, καθώς παρευρέθηκαν στο σόου της Τσέλσι Χάντλερ στο «Beacon Theatre» της Νέας Υόρκης.

Πηγή στο Page Six ανέφερε πως προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, η 37χρονη σταρ του ποδοσφαίρου «μπήκε κρυφά στο θέατρο φορώντας μια μάσκα για να βρει την Σοφία». Eπίσης, πρόσθεσε ότι το ζευγάρι έχει ήδη το χαϊδευτικό «Bushlyn», ενώ άλλη πηγή τόνισε ότι η σχέση τους «είναι πολύ καινούργια και είναι σίγουρα ζευγάρι».

Σχετικά με το διαζύγιο της Σοφίας Μπους και του Grand Hughes, πηγή από το περιβάλλον του τότε ζευγαριού είχε δηλώσει στο «People» πως «η Σοφία Μπους και ο Grand Hughes ήταν φίλοι για 10 χρόνια και δέθηκαν κατά τη διάρκεια του COVID μέσω της αγάπης τους για την κοινωνική εργασία. Συνεχίζουν να διευθύνουν τον μη κερδοσκοπικό τους οργανισμό και παραμένουν καλοί φίλοι».

Sports in

Η «Άντζελα» σώζει γυναίκες που απειλούνται ή κινδυνεύουν - Αυτή είναι η κωδική φράση που εκπέμπει «SOS»

Όποια γυναίκα αισθανθεί ότι κινδυνεύει σε νυχτερινή έξοδο, μπορεί να ζητήσει προστασία με μία κωδική φράση από το προσωπικό του μαγαζιού - Πώς ξεκίνησε η καμπάνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024