Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι απιστίες του Τζάστιν Τιμπερλέικ και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι απιστίες του Τζάστιν Τιμπερλέικ και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Συνεχίζονται οι εκρηκτικές αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη σχέση της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Τι αποκαλύπτει η τραγουδίστρια στα απομνημονεύματά της.

Λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου της «The Woman In Me» και αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τη σχέση του λαμπερού πρώην ζευγαριού Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάστιν Τιμπερλέικ.

Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι ο Τζάστιν Τιμπερλέικ την απάτησε με κάποια άλλη διάσημη γυναίκα της οποίας την ταυτότητα δεν θέλησε να αποκαλύψει γιατί έχει οικογένεια και δεν θέλει να τη φέρει σε δύσκολη θέση.

Σε άλλο απόσπασμα, ωστόσο, του βιβλίου της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκαλύπτει, σύμφωνα με τη Mirror, πως ούτε και εκείνη του ήταν πιστή, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πως τον είχε απατήσει.

Ήταν και η μοναδική φορά, όπως αποκαλύπτει, που υπήρξε άπιστη στη σχέση της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Το είχε μάλιστα παραδεχτεί στον τότε σύντροφό της και κατάφεραν να το ξεπεράσουν

Σε αυτή την περίπτωση η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως απάτησε τον Τζάστιν Τιμπερλέικ με τον χορευτή Wade Robson.

Ήταν για χρόνια που κυκλοφορούσαν οι φήμες για την απιστία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κάτι που αποκαλύπτει στην εκρηκτική αυτοβιογραφία της «The Woman In Me».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ

Οι εικασίες είχαν πρωτοεμφανιστεί το 2002, όταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χώρισε με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Στα gossip της εποχής είχε γραφτεί πως ο χωρισμός τους οφειλόταν στο γεγονός πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε σχέση με τον Wade.

Τις φήμες που κυκλοφορούσαν ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο επίσημο τρόπο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Απίστησε όμως αφού ανακάλυψε πρώτα ότι την απάτησε. «Είχαμε βγει ένα βράδυ και πήγαμε σε ένα ισπανικό μπαρ. Χορεύαμε. Εκείνο το βράδυ έγιναν όλα», φέρεται να αποκαλύπτει η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τη The Sun.

Ήταν και η μοναδική φορά, όπως αποκαλύπτει, που υπήρξε άπιστη στη σχέση της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Το είχε μάλιστα παραδεχτεί στον τότε σύντροφό της και κατάφεραν να το ξεπεράσουν.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Τζάστιν Τιμπερλέικ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Τζάστιν Τιμπερλέικ

Λέγεται πως όταν ο Τζάστιν Τιμπερλέικ κυκλοφόρησε το τραγούδι Cry Me A River το 2002 χρησιμοποίησε μια σωσία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο περιβόητο βίντεο.

Η τραγουδίστρια του Toxic έμεινε άναυδη από το βίντεο του Τζάστιν Τιμπερλέικ και αποκάλυψε πως της είχε μιλήσει για αυτό αλλά δεν της είχε πει πόσο καυστικό θα ήταν το μουσικό βίντεο. «Μου τηλεφώνησε και κάποια στιγμή μου είπε παρεμπιπτόντως θα είσαι σε ένα βίντεο που θα κυκλοφορήσει. Μην ανησυχείς γι’ αυτό. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο», δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό Rolling Stone.

«Η δισκογραφική εταιρεία μου τηλεφώνησε και μου είπε «αν θέλεις να το αλλάξεις αυτό, μπορείς. Είχα τη δύναμη να πω όχι σε αυτό το βίντεο. Αλλά δεν το έκανα γιατί σκέφτηκα «αυτό είναι το δικό σου βίντεο». Δεν το είχα δει» εξήγησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Μετά που βγήκε είπα «έπρεπε να είχα πει όχι σε αυτή τη μα@@@. Σκεφτόμουν τι συμβαίνει».

«Δεν ήταν χαρούμενος με την εγκυμοσύνη»

Οι νέες αποκαλύψεις για την τετραετή τους σχέση έρχονται μετά την εκρηκτική αποκάλυψη για την έκτρωση που έκανε όσο έβγαινε με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Στα 41 της χρόνια, βρήκε τη δύναμη να πει δημοσίως ότι όταν έβγαινε με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, είχε μείνει έγκυος.

Ωστόσο, έκανε άμβλωση. Όπως γράφει συγκεκριμένα η διάσημη τραγουδίστρια στο βιβλίο της, «Ο Τζάστιν δεν ήταν σίγουρα χαρούμενος με την εγκυμοσύνη. Αυτός είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να αποκτήσουμε μωρό, καθώς ήμασταν πολύ νέοι».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024