Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ήθελε αυτόγραφο από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και το ζήτησε από λάθος τραγουδίστρια

Ήθελε αυτόγραφο από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και το ζήτησε από λάθος τραγουδίστρια

Μπέρδεψε τις τραγουδίστριες και περίμενε να του υπογράψει ως Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η χιουμοριστική ανάρτηση της τραγουδίστριας για το περιστατικό.

Μια αρκετά περίεργη και άβολη συναναστροφή της με έναν θαυμαστή περιέγραψε η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον.

Ήταν το Σάββατο που η 43χρονη τραγουδίστρια περιέγραψε τη συναναστροφή της με έναν θαυμαστή που την πέρασε για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η όλο χιούμορ ανάρτηση από την άλλη «Μπρίτνεϊ Σπίαρς»

«Η έκφραση όταν κάποιος στο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου σου ζητά αυτόγραφο, αλλά περιμένει να το υπογράψεις ως Μπρίτνεϊ Σπίαρς», έγραψε η τραγουδίστρια και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τόσο η ίδια όσο και η 11χρονη κόρη της, Μάξουελ Ντρου, είναι με ανοιχτό το στόμα, δήθεν σοκαρισμένες.

Η Τζέσικα Σίμπσον αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γιατί είμαι ακριβώς σαν την Τζέσικα Σίμπσον;

Ήταν πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2022 που και η Μρίτνεϊ Σπίαρς είχε σχολιάσει την ομοιότητά της με την Τζέσικα Σίμπσον. «Γιατί είμαι ακριβώς σαν την Τζέσικα Σίμπσον;» είχε γράψει σε ανάρτησή της η διάσημη τραγουδίστρια σχολιάζοντας παλιότερη φωτογραφία της.

Αν και παλιότερα οι δύο τραγουδίστριες, που ξεκίνησαν την ίδια περίοδο την καριέρα τους στον κόσμο της ποπ, είχαν κάποιες «κόντρες» και παρουσιάζονταν ως «αντίπαλες» από τα media, η Τζέσικα Σίμπσον είχε δηλώσει πέρυσι ότι θαυμάζει «τη φιλοδοξία, τη δύναμη και την ικανότητα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να ζει χωρίς να απολογείται, αυθεντικά».

«Ειλικρινά επιλέγω να μη δω το ντοκιμαντέρ» είχε επισημάνει η Τζέσικα Σίμπσον αναφερόμενη στο μη εξουσιοδοτημένο ντοκιμαντέρ του 2021 «Framing Britney Spears» για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Δεν ήθελα να παρακολουθήσω και να επαναφέρω κανένα από τα σκοτεινά κομμάτια της προσωπικής μου ενηλικίωσης στη μουσική βιομηχανία. Έχω δουλέψει πολύ και θέλω να συνεχίσω να προχωρώ στη δική μου ιστορία και στο δικό μου μονοπάτι», προσέθετε χαρακτηριστικά η Τζέσικα Σίμπσον.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024