Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αστυνομία στο σπίτι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τον χορό με τα μαχαίρια

Η αστυνομία στο σπίτι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τον χορό με τα μαχαίρια

Ανησυχία προκάλεσε ο χορός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τα μαχαίρια με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αρχές για να βεβαιωθούν πως είναι καλά η τραγουδίστρια.

Λίγες ώρες μετά το ανησυχητικό βίντεο που ανέβασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η αστυνομία βρέθηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας για να ελέγξει πως είναι καλά.

Ήταν κάποιος από το περιβάλλον της  τραγουδίστριας που κάλεσε τις αρχές γιατί ανησύχησε για την κατάστασή της, σύμφωνα με δήλωση του Dean Worthy.

«Κάποιοι θα έλεγαν ότι εκφράζει την καλλιτεχνική ελευθερία της και κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είναι επικίνδυνο και πως υπάρχει ζήτημα ασφαλείας ή ανησυχία για την ψυχική υγεία», συμπλήρωσε.

Οι αρχές επέλεξαν να επισκεφθούν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, λόγω της ανησυχίας που εξέφρασε άνθρωπος από το περιβάλλον της που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Εστάλη έτσι στο σπίτι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αστυνομικός που τα τελευταία χρόνια «είχε πολλαπλές επαφές» με την τραγουδίστρια και είχε καλή σχέση μαζί της μέσα στα χρόνια.

Όταν έφτασε στο σπίτι, μίλησε μέσω του θυροτηλεφώνου με άνθρωπο της ασφάλειας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο αστυνομικός «εξήγησε ότι ήταν εκεί λόγω πληροφοριών ότι η τραγουδίστρια μπορεί να έχει κάποια κρίση που σχετίζεται με την ψυχική υγεία ή να κινδυνεύει να αυτοτραυματιστεί», σύμφωνα με τον Dean Worthy.

Η απάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Σακίρα

Ο επικεφαλής της ασφάλειας είπε στον αστυνομικό πως ήταν με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο και πως η τραγουδίστρια δεν ήθελε να μπουν ένστολοι στο σπίτι της.

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε με τον αστυνομικό, του «εξήγησε ότι μόλις είχε μιλήσει με την τραγουδίστρια» και «τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε ζήτημα με τη σωματική και την ψυχική υγεία της Σπίαρς».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε το βίντεο με τα μαχαίρια τη Δευτέρα. Πριν από λίγες ώρες πόσταρε ένα παρόμοιο, στο οποίο χορεύει ξανά με μαχαίρια και καθησύχασε τους φανς της πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς ή να καλέσει την αστυνομία. Προσπαθώ να μιμηθώ μία από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες, τη Σακίρα

«Ξέρω ότι τους τρόμαξα όλους με την τελευταία ανάρτηση, αλλά αυτά είναι ψεύτικα μαχαίρια», έγραψε η τραγουδίστρια. «Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς ή να καλέσει την αστυνομία. Προσπαθώ να μιμηθώ μία από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες, τη Σακίρα σε μια εμφάνιση από την οποία εμπνεύστηκα», σημειώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφερόμενη στο σόου της Κολομβιανής τραγουδίστριας στα πρόσφατα MTV Video Music Awards.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024