Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Καλλιάνος βλέπει στην κάμερα να του «αδειάζουν» το σπίτι - «Ψυχολογικός βιασμός»

Ο Γιάννης Καλλιάνος βλέπει στην κάμερα να του «αδειάζουν» το σπίτι – «Ψυχολογικός βιασμός»

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Σοκαρισμένος ανεβάζει βίντεο με τη διάρρηξη. Αυτό είναι «ψυχολογικός βιασμός».

«Φτιάχνεις το σπιτικό σου και μπαίνει ένας αλήτης και στα παίρνει όλα!» γράφει στην ανάρτηση του ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος που δημοσιοποιεί βίντεο από τη διάρρηξη του σπιτιού του το βράδυ της Πέμπτης.

«Ψυχολογικός βιασμός λέγεται αυτό. Παρακαλώ κοινοποιήστε μήπως και βρεθεί το κάθαρμα που μαγάρισε το σπίτι μας.» προσθέτει οργισμένος με την κλοπή ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του! 20χρονος αλλοδαπός» υποθέτει ο κ. Καλλιάνος.

Ευχαριστώντας την ελληνική αστυνομία για την άμεση ανταπόκρισή της ο Γιάννης Καλλιάνος κλείνει με την ελπίδα να συλληφθεί ο διαρρήκτης. «Ελπίζω σε λίγες μέρες να τον δω μπροστά μου σε κάποιο τμήμα και να με κοιτάξει στα μάτια.»

Πήρε ό,τι είχαμε

«Μας έκανε το σπίτι χάλια, πήρε ό,τι είχαμε κοσμήματα, ρολόγια… μέχρι και την κούνια του παιδιού έψαχνε…» ακούγεται να λέει ο Γιάννης Καλλιάνος περιγράφοντας το τι συνέβη.

Είναι γύρω στα 20-22 λέει ο Γιάννης Καλλιάνος που δημοσιοποιεί το βίντεο προκειμένου φίλοι και ακόλουθοι στο fb να βοηθήσουν να βρεθεί ο διαρρήκτης.

«Μπήκε από την μπροστινή πόρτα, έσπασε το τζάμι και μπήκε μέσα… Κοιτάξτε πώς μπαίνουν στα σπίτια των ανθρώπων, τους διαλύουν τις περιουσίες, τον μόχθο του καθενός, παίρνουν τα πάντα και φεύγουνε» προσθέτει ο κ. Καλλιάνος οργισμένος.

Η ανάρτηση του Γ.Καλλιάνου

«Μπήκε στο σπίτι μας χθες το βράδυ στις 20.40. Φτιάχνεις το σπιτικό σου και μπαίνει ένας αλήτης και στα παίρνει όλα! Φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του! 20χρονος αλλοδαπός. Ψυχολογικός βιασμός λέγεται αυτό. Παρακαλώ κοινοποιήστε μήπως και βρεθεί το κάθαρμα που μαγάρισε το σπίτι μας.

Δυστυχώς καθημερινά ο κόσμος γίνεται αντιμέτωπος με τέτοια περιστατικά. Περιστατικά κανονικού βιασμού, ψυχολογικού βιασμού. Ευχαριστώ θερμά την ελληνική Αστυνομία που έσπευσε αμέσως. Συγχαρητήρια στη δουλειά που έκανε. Ελπίζω σε λίγες μέρες να τον δω μπροστά μου σε κάποιο τμήμα και να με κοιτάξει στα μάτια.»

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024