Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκραξαν την Billie Eilish για το νέο τεράστιο τατουάζ της - Οι φωτογραφίες που ανέβασε

Έκραξαν την Billie Eilish για το νέο τεράστιο τατουάζ της – Οι φωτογραφίες που ανέβασε

Η Billie Eilish θέλησε να μοιραστεί το νέο τατουάζ με τους θαυμαστές της. Μόνο που δεν είχαν την αντίδραση που ίσως θα περίμενε.

Είναι εδώ και λίγο καιρό που η Billie Eilish θέλησε να δώσει μια γεύση στους θαυμαστές της από το νέο και τεράστιο τατουάζ στην πλάτη της.

Λίγο μετά από ένα αρχικό ποστ που αποκάλυπτε μέρος του τατουάζ της, η Billie Eilish αποκάλυψε το τατουάζ στο σύνολό του.

Η 21χρονη τραγουδίστρια θέλησε να αποκαλύψει τόσο το τατουάζ της όσο και τα νέα της μαλλιά που είναι εδώ και λίγο καιρό μαύρα με κόκκινη ρίζα.

Αυτό όμως που ίσως δεν περίμενε είναι τα αρνητικά σχόλια από τους θαυμαστές της για το νέο της τατουάζ που καλύπτει την πλάτη της, από τον αυχένα μέχρι και κάτω χαμηλά στη μέση.

«Καλύτερα να σταματήσεις την αγάπη σου για τα τατουάζ», σχολίασε ένας χρήστης κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram, με άλλον να αναφέρει «μαντεύω πως αυτή είναι η Ιρλανδία, πιστεύει κάτι άλλο κάποιος άλλος;».

«Νόμιζα ότι ήταν πύλη του Stranger Things»

«Μοιάζει σαν να έπαιζε ένα παιδί με το μελάνι στην πλάτη της», σχολίασε ένας από τους θαυμαστές της με άλλον να σημειώνει «δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, αλλά… τι είναι αυτό; Τι υποτίθεται ότι πρέπει να δω;» έγραψε κάποιος

«Νόμιζα ότι αυτό ήταν μια πύλη του Stranger Things», σημείωσε άλλος χρήστης, με άλλον να γράφει «χρησιμοποίησε μαχαίρι για να το κάνει;».

Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που υποστήριξαν τη νεαρή τραγουδίστρια, γράφοντας «βλέπω ότι βρίσκεται στη φάση του ‘Είμαι διάσημη και κάνω μαλ@@@’. Πάμε κορίτσι μου, πάμε».

Άλλοι αναρωτήθηκαν αν αυτό το αποτέλεσμα «είναι το τελικό τατουάζ;» ενώ ένας ακόμα χρήστης έγραψε «εγώ που σβήνω τις γραμμές του θρανίου μου στο σχολείο όταν βαριέμαι».

Ορισμένοι πίστεψαν αρχικά πως πρόκειται για κάποιο τραύμα, ενώ κάποιος σημείωσε πως έχει δει παρόμοια σημάδια στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου.

Κάποιος άλλος πρότεινε πως «η αφαίρεση είναι πάντα μια λύση» ενώ ένας ακόμη έγραψε πως μοιάζει με τα τατουάζ της Grimes, της πρώην συντρόφου του Έλον Μασκ.

Το επίμαχο τατουάζ της Billie Eilish

Το επίμαχο τατουάζ της Billie Eilish

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024