
Ματούλα: Ο γιος της αναλαμβάνει την αποτέφρωση της
Οι δύσκολες τελευταίες στιγμές της
Η Ματούλα του Κολωνακίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, την περασμένη Δευτέρα με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι είχε πεθάνει επτά μέρες και την βρήκαν μετά από έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία της. Ερωτηματικά δημιουργήθηκαν στη συνέχεια σχετικά με την ταφή της.
Τέλος το στο θρίλερ της ταφής της
Ο Νίκος Νικόλιζας μίλησε στο Happy Day, το πρωί της Πέμπτης και αποκάλυψε πως ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε, θα αναλάβει τη διαδικασία.
Οι δυσκολίες που είχε στα τελευταία χρόνια της ζωής της την έκαναν να κινδυνέψει να μείνει άστεγη
Η αποτέφρωση
Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση» είπε ο δημοσιογράφος.
Τα τελευταία χρόνια
Το τελευταίο διάστημα η 76χρονη ζούσε μόνη και ξεχασμένη από τους πάντες ενώ σε αναρτήσεις πριν από λίγους μήνες στο Facebook δήλωνε στεναχωρημένη καθώς κινδύνευε να μείνει άστεγη από το σπίτι στο οποίο ζούσε για πολλά χρόνια: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν μπορώ να βρω σπίτι. Πρέπει να φύγω από εδώ! Το χρειάζονται, έχει τελειώσει και το συμβόλαιο, δεν ξέρω τι να κάνω! Σας παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι ας μου κάνει μία κλήση, πρέπει να φύγω από αυτό το σπίτι».
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
- Σοκάρουν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στον Κονιακό Φωκίδας
- Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Η ψευδαίσθηση της ελεύθερης αγοράς και το ξεπούλημα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας
- Περικλής Οικονόμου: Η μάχη της Κύπρου χάθηκε ανεπιστρεπτί κατά τη διάρκεια του «Αττίλα I»



