Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάξιμος Μουμούρης: «Χρωστάω ένα «ευχαριστώ» στην γυναίκα μου»

Μάξιμος Μουμούρης: «Χρωστάω ένα «ευχαριστώ» στην γυναίκα μου»

Ο Μάξιμος Μουμούρης μιλά στην εκπομπή «Ελένη» για τις αναμνήσεις που σημάδεψαν την παιδική του ηλικία και λέει πως αισθάνεται επιτυχημένος γιατί έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Ο Μάξιμος Μουμούρης μιλάει για όλους και για όλα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη».

Ο Μάξιμος Μουμούρης μιλά για τις αναμνήσεις που σημάδεψαν την παιδική του ηλικία και λέει πως αισθάνεται επιτυχημένος γιατί έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και εξηγεί γιατί «χρωστάει» ένα ευχαριστώ στην σύζυγό του.

«Η πρωινή ρουτίνα περιλαμβάνει προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο, γυμναστική, διάβασμα, μαγειρική και πρόβες. Η ζωή με 4 γυναίκες στο σπίτι με έχει μάθει να τρέχω ασταμάτητα και να λαμβάνω ανιδιοτελή αγάπη. Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι ότι ο πατέρας μου μας άφησε ένα μεγάλο πεδίο ελευθέριας και αγάπης, χωρίς φόβο. Η μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή, μας άφησε ένα πολύ ωραίο «στρώμα» αγάπης».

Η Νάντια δεν φέρνει σπίτι την πολιτική, πιο πολύ εγώ την ρωτάω γιατί μου αρέσει η πολιτική. Η νέα «σελίδα» στον δήμο Αθηναίων δείχνει ότι ο κόσμος κάτι είπε, όχι μόνο για την αυτοδιοίκηση, μίλησε πιο γενικά.

Όπως είπε, η συνήθεια που είχε ως παιδί και τη διατηρεί μέχρι σήμερα στην δική του οικογένεια είναι να βρίσκονται όλοι μαζί στο κυριακάτικο τραπέζι.

«Χρωστάω ένα «ευχαριστώ» στη γυναίκα μου»

«Ένα κομμάτι αυτοπεποίθησης το κέρδισα μέσα από τη θεατρική σκηνή. Ήμουν πολύ ντροπαλός σε όλη την εφηβική ηλικία. Χρωστάω ένα «ευχαριστώ» στη γυναίκα μου. Ήταν πάντα εκεί ό,τι και αν συνέβαινε».

Δηλώνει πως η μεγαλύτερη επιτυχία στην ζωή του είναι ότι έχει δημιουργήσει μια οικογένεια.

«Η Νάντια δεν φέρνει σπίτι την πολιτική, πιο πολύ εγώ την ρωτάω γιατί μου αρέσει η πολιτική. Η νέα «σελίδα» στον δήμο Αθηναίων δείχνει ότι ο κόσμος κάτι είπε, όχι μόνο για την αυτοδιοίκηση, μίλησε πιο γενικά».

Αναφερόμενος στη σειρά «Γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί είπε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται στην σειρά είναι σε ηρεμία, αλλά θα περάσει περίοδο κρίσης και ζήλιας.

«Θεατρικά κάνω ένα υπέροχο έργο φέτος, τον «Πλατόνωφ» του Τσέχωφ, που θα ανέβει 18 Νοεμβρίου στο «Τόπος αλλού». Διδάσκω στην δραματική σχολή «Ιάκωβος Καμπανέλλης» και αυτή είναι η μεγάλη μου αγάπη τα τελευταία 4 χρόνια».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024