Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Οι νεκροί Ισραηλινοί από την άριστα συντονισμένη επίθεση των μαχητών της Χαμάς το πρωί της 7ης Οκτωβρίου ξεπέρασαν τους 1.400, ενώ οι τραυματίες πλησιάζουν τους 4.00ο.
Σε πολλές περιπτώσεις, ο τόπος που οι Ισραηλινοί έπεσαν νεκροί από τα πυρά των Παλαιστινίων ήταν το ίδιο τους το σπίτι.
Μια από τις περιοχές που τα σπίτια έγιναν ο τάφος των Ισραηλινών ήταν η πόλη Οφακίμ, που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα δυτικά της Μπερ Σεβά.
Μια τετραμελής οικογένεια βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Οφακίμ
Σε ένα από αυτά τα σπίτια, βρέθηκε η κάμερα του in, μεταφέροντας εικόνες φρίκης από το μακελειό που συνέβη στο εσωτερικό του.
Πατώματα γεμάτα αίματα και σπασμένα πράγματα, τρύπες από σφαίρες στους τοίχους «αποτυπώνουν» με ξεκάθαρο τρόπο τη σφαγή που έγινε στο εσωτερικό του.
Δείτε βίντεο ντοκουμέντο:
Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι έχασαν τη ζωή τους τα 4 άτομα μιας οικογένειας Ισραηλινών.
Η ηρωίδα της Οφακίμ
Στην ίδια πόλη βρισκόταν και η Ραχέλ Έντρι, που έγινε σύμβολο του Ισραήλ. Η Έντρι αφού επιβίωσε όμηρος με τον σύζυγό της από τρομοκράτες της Χαμάς στο σπίτι τους για 20 ώρες στα νότια προάστια της Οφακίμ.
Μένοντας ψύχραιμη, αστειεύτηκε και κουβέντιασε μαζί τους, τους πρόσφερε ποτά και μπισκότα σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο για να φτάσουν οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας και να σκοτώσουν τους εισβολείς.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!